Jūrmala sveic skaistāko īpašumu saimniekus

Augusta sākumā Jūrmalā tika sveikti konkursa “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums 2022” dalībnieki, izsakot pateicību skaistāko dārzu un pagalmu kopējiem. Visaugstāk novērtētajiem īpašumiem pasniegtas goda plāksnes, kas turpmāk rotās īpašumus, visiem konkursa dalībniekiem piešķirts Pateicības raksts par ieguldījumu kopējās pilsētvides veidošanā.

Konkursa žūrija kopumā apmeklēja 18 īpašumus, kas tika vērtēti četrās grupās: individuālās dzīvojamās mājas, daudzdzīvokļu nami, pašvaldības iestādes un kapitālsabiedrības, uzņēmumu teritorijas.

Individuālo dzīvojamo māju grupā saņemts lielākais pieteikumu skaits – deviņi pieteikumi. Goda plāksne “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums 2022” piešķirta un turpmāk rotās Svetlanas Sjarki īpašumu Zemeņu ielā, Santas Siliņas īpašumu Mazajā Dzirnavu ielā un Ineses Kokares īpašumu Palangas ielā. Dārzos ir pārdomātas detaļas teritorijas un vizuālā noformējuma plānošanā un jūtams saimnieku ieguldījums regulāri kopjot un pilnveidojot dārzu.

Daudzdzīvokļu namu kategorijā konkursam bija pieteikti septiņi īpašumi. Goda plāksne piešķirta Turaidas ielas 19 kvartāla apsaimniekotājam SIA “Senču sils” un Dzintaru prospekta 36 īpašuma apsaimniekotājam SIA “ORDO Property Management”. Šie īpašumi izcēlās ar pārdomātu un labiekārtotu iekšpagalma telpu un rūpīgi koptiem apstādījumiem, kuru dekorativitāte ir aktuāla un mainīga atbilstoši gadalaikam. Teritoriju apskates laikā krāšņi ziedēja rožu stādījumi, daudzgadīgās un vasaras puķes.

Uzņēmumu teritoriju grupā Pateicības raksts piešķirts SIA “Regumino” par tirdzniecības centra “Liedags” teritorijas uzturēšanu un kopšanu, piedaloties sakopta pilsētas koptēla veidošanā.

Pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību grupā goda plāksni saņēma Jūrmalas pirmsskolas izglītības iestāde “Austras koks”, kas nodrošina īpašuma uzturēšanu un teritorijas papildināšanu ar jauniem, teritorijā iederīgiem dizaina elementiem. Bērnudārza audzēkņiem tā ir lieliska iespēja un pamudinājums vairāk laika pavadīt ārtelpā, iesaistīties izzinošās aktivitātēs un radoši darboties.

Konkurss “Jūrmalas valstspilsētas skaistākais īpašums” norisinās jau vairākus gadus, tā mērķis ir godināt skaisti sakoptu Jūrmalas dārzu īpašniekus un uzturētājus, kā arī veicināt Jūrmalas iedzīvotāju vēlmi piedalīties kopējās pilsēttelpas uzturēšanā un ainaviski pievilcīga pilsētas vizuālā tēla veidošanā. Konkursa dalībnieku veikums – sakoptie īpašumi – ik gadu ir iedvesmas avots arī citiem. Paldies visiem dārzu kopējiem par veltīto laiku, spēku un ieguldītajiem līdzekļiem, veidojot skaistāku savu mājas vietu un līdz ar to arī pilsētvidi kopumā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80344605sec.