Rudens piedzīvojumā – uz Jūrmalu!

Pavadiet laiku ārpus skolas jautri, kopā ar klasi dodoties piedzīvojumā uz Jūrmalu: izmēģiniet spēku un veiklību piedzīvojumu trasēs, piedalieties orientēšanās spēlēs un iepazīstiet pilsētu, uzziniet Aspazijas un Raiņa mīlestības stāstu, uzkāpiet 42 metrus augstajā ūdenstornī, izstaigājiet purvus ar īpašajām purva kurpēm un, protams, visi kopā nobildējieties pie Jūrmalas burtiem pludmalē.

Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs palīdzēs izstrādāt katram vecumam piemērotāko piedzīvojuma maršrutu un organizēt ekskursijas gida pavadībā.

Interesantākie piedāvājumi apkopoti "Skolēnu ekskursiju ceļvedī 2022". Fotoattēli apskatāmi šeit.

Izmēģiniet spēku un veiklību piedzīvojumu trasēs

Sajūtiet komandas garu un draugu izpalīdzīgo roku, kopā dodoties azartiski sportiskā piedzīvojumā “Jūrmalas Tarzāna” un Jūrmalas Tīklu parka trasēs Dzintaru mežaparkā vai jautrā un slapjā piedzīvojumā “Līvu akvaparkā”.

Atklājiet Jūrmalu orientēšanās spēlēs

Iepazīstiet Jūrmalu, dodoties aizraujošos un izzinošos pārgājienos pa pilsētu un, izmantojot karti ar uzdevumiem, meklējot kontrolpunktus pilsētas vidē – Bulduros, Majoros un Kauguros.

Uzziniet Aspazijas un Raiņa mīlestības stāstu

Jūrmala ir vieta, kur Aspazija un Rainis pavadīja lielu savas dzīves daļu. Dodieties tematiskajās ekskursijās, piedalieties nodarbībās vai dodieties pārgājienā pa šo izcilo dzejnieku dzīves un mīlestības vietām.

Ieskatieties vēstures logos

Iepazīstiet Jūrmalas vēsturi, apmeklējot Jūrmalas muzeju un atjaunoto Ķemeru kūrorta parku, kur atrodas viens no Latvijas arhitektūras pieminekļiem – ūdenstornis. Ūdenstornim ir divas skatu platformas – viena 12 metrus, otra 42 metrus augsta; tajā ir ierīkota arī izstāžu zāle, kur var apskatīt interesantu ekspozīciju par Ķemeru kūrorta attīstību. Pēc tam dodieties uz jaunatklāto Kauguru parku, kur piknika zonā varat apēst līdzpaņemtos našķus un jautri pavadīt laiku rotaļu un ārā trenažeru laukumos vai skeitparkā.

Pieskarieties mākslai, kas nav garlaicīga

Vai zinājāt, ka mākslas muzejs nav tikai klusums, gleznas pie sienas vai eksponāti stikla vitrīnās? Muzejs var būt arī laba vieta laika pavadīšanai interesanti un aizraujoši! Jūrmalā ir vairākas unikālas mākslas galerijas, piemēram, “Inner Light” ar luminiscējošām gleznām un mākslas stacija “Dubulti” - vienīga Eiropā mākslas telpa, kas izveidota funkcionējošā dzelzceļa stacijā.

Dodieties pārgājienā pa Jūrmalas dabas takām

Apmeklējiet Ragakāpas dabas parku un ieskatieties seno latviešu zvejnieku sētā Jūrmalas Brīvdabas muzejā, kur vēsturiskās ēkas un būves ir atvestas no visas Latvijas. Interesanta vieta pārgājieniem ir arī Ķemeru nacionālais parks – izvēlieties pastaigu pa kādu no dabas takām, izstaigājiet purvus ar speciālajām purva kurpēm, uzkāpiet Slokas ezera skatu tornī un organizējiet neaizmirstamu pikniku.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85313296sec.