Pasaulē populārākais pianists Ričards Klaidermans uzstāsies Dzintaru koncertzālē

Šovasar Latvijā atkal viesosies par „romantikas princi” dēvētais pasaulslavenais franču instrumentālās mūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans, kura koncerti, kas jebkad notikuši, tostarp arī mūsu valstī, praktiski ik reizi bijuši pilnībā izpārdoti. Viņš vienmēr izpelnās publikas mīlestību un atzinību.

Vienkāršais un sirsnīgais francūzis Ričards Klaidermans nekad nav vēlējies kļūt par superzvaigzni, tomēr pianista albumu tirāžas liecina, ka viņš atpazīstamības ziņā pasaulē sasniedzis vairāk nekā jebkurš cits mūzikas izpildītājs.

Ričards Klaidermans ir ne tikai labākais, bet arī veiksmīgākais pianists pasaulē – tas ir apstiprināts pat ar Ginesa pasaules rekordu.

Pats pirmais Ričarda Klaidermana koncerts notika 1978. gadā Vīnē. Latvijā, kur viņš koncertē kopš 1999. gada, pianistu piesaista tieši publika, kas vienmēr viņu ir mīļi uzņēmusi.

Šī talantīgā klavieru virtuoza spēli kopā ar pavadošo orķestri varēs izbaudīt 14.augustā pulksten 20 Dzintaru koncertzālē.

Koncertos Ričards Klaidermans spēlē gan savas dziesmas, gan pasaules mūzikas klasiku. Viņa repertuārs variē no klasikas līdz vieglam džezam, bet pāri visam Klaidermans ir nepārspējams romantisko noskaņu meistars, jo liriskas un maigi emocionālas notis caurvij ikvienu viņa skaņdarbu.

Tieši par romantisko klavierspēles žanru runājot, Ričards Klaidermans uzsver, ka šī mūzika ir ļoti nepieciešama, jo tā liek klausītājiem justies vēl labāk. Pasaulslavenais pianists savos koncertos ievērojis, ka publika uz tiem nāk tieši izjust šo romantiku. Un kas tāds mums ir nepieciešams ikdienas dzīvē, it īpaši šajā nebūt ne vieglajā laikā.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās.

Gatavojoties Valentīna dienai - 20 % atlaide.  Līdz 16.februārim.

Lai saņemtu atlaidi, ieej BIĻEŠU SERVISS un ieraksti atlaides kodu - LOVE.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39870214sec.