Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā gaidīti arī apmeklētāji ar īpašām vajadzībām

Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā rudens sezonā ar jaunu sparu ir uzsākušās peldēšanas nodarbības, apmeklētāji aktīvi izmanto arī atlētiskās vingrošanas zāli, ūdens atrakciju un SPA zonas pakalpojumus un apmeklē aerobikas un vingrošanas nodarbības.

Vēlamies atgādināt, ka Ūdens piedzīvojumu parkā gaidīti ir arī apmeklētāji ar kustību traucējumiem, kuriem lielajā un mazajā peldbaseinā ir pieejams speciāls invalīdu krēsls “Jolly”. Tas nodrošina apmeklētāju transportēšanu pa trepēm, 6-7 minūšu laikā klients tiek nogādāts līdz mazā baseina ģērbtuvei, kura ir pielāgota invalīdu vajadzībām.

Apmeklētāji ar kustību traucējumiem var nomazgāties dušā, apmeklēt tualeti, kas ir pielāgota viņu vajadzībām. Mazā baseina griestos ir iemontēta speciāla sliede ar pacēlāju, ar kura palīdzību klients tiek iecelts baseinā, viņš var gan peldēt, gan masēties ar ūdens masāžām. Cilvēkiem ar kustību traucējumiem mazais baseins ir pieejams piektdienās no plkst. 14.00 līdz 16.00. Arī lielā peldbaseina dušas, ģērbtuves un tualetes ir aprīkotas ar visu nepieciešamo. Lielais baseins cilvēkiem ar kustību traucējumiem pieejams trešdienās no plkst. 9.00 līdz 10.00. Iepriekš saskaņojot, apmeklējums iespējams arī citos laikos.

Ūdens piedzīvojumu parka atrakciju zonā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām ir iespējams apmeklēt lielo džakuzi vannu, kurā apmeklētājs tiek gan iecelts, gan izcelts.

Interesentiem, kuri vēlas izmantot speciālās iekārtas, lūdzam iepriekš pieteikties telefoniski. Pirmajās reizēs noteikti jābūt līdzi pavadonim.

Vairāk informācijas pa telefonu 26360777.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94574809sec.