Iznāk rudens – ziemas perioda Ventspils Tūrisma avīze

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs izdevis Ventspils tūrisma avīzi, kurā iekļauta informācijas par interesantākajiem pasākumiem rudenī un ziemā, kā arī  tūrisma objektu apskats.

Izdevums iznācis 4 lappušu apjomā četrās valodās - latviešu, krievu, lietuviešu un angļu.

Šobrīd tas pieejams Ventspils tūrisma informācijas centrā un tūrisma objektos. Krāsaino izdevumu saņems laikraksta “Diena”, “Latvijas Avīze”, “Neatkarīgā Rīta Avīze” un “Kurzemes vārds” lasītāji, kā arī žurnāla “Privātā dzīve” lasītāji.

Savukārt bezmaksas pielikumu „Ventspils Tūrisma avīze 2016” krievu valodā saņems laikraksta „MK Latvija”, „Subbota” un „Vesti Segodna” lasītāji.  Lietuvas laikraksta „Lietuvas Rytas” lasītājiem avīze būs pieejama lietuviešu valodā.  

Rudens skolu ekskursiju un brīvdienu laikam piedāvājumu sarūpējis Zinātnes un tehnoloģiju muzejs “Kurzemes Democentrs” , kas sadarbībā ar SIA “Aspired”  piedāvā tehniski radošās darbnīcas. Amatu māja piedāvā jaunu izglītojošo programmu Leģenda par Zelta saktu, Livonijas ordeņa pils piedāvā vienpadsmit, bet Piejūras Brīvdabas muzejs septiņas  izglītojošas programmas. Skolēnus gaida arī Ventspils Planetārijs un Observatorija.

Avīze informē par krāšņākajiem svētkiem Ventspilī 2016.gada nogalē. Pilsēta savus iedzīvotājus un viesus aicina 11.novembrī veidot ugunszīmi Reņķa dārzā, bet 18.novembrī vērot priekšnesumus un vērienīgo uguņošanu Tilta dārzā. Ziemassvētku egli kā ik gadu koši izrotātajā Ventspilī iedegs 26.novembrī, Rātslaukumā. Šogad Ventspili greznos sešas svētku egles, 3000 spuldzīšu virtenes ar 111 000 spuldzītēm, dažādi gaismas dekori un ķīniešu horoskopu simboli. Jauno 2017.gadu ventspilnieki pēc Ventspils laika 00.22.44 atkal sagaidīs Lielajā laukumā, kas pēc rekonstrukcijas ieguvis  unikālu strūklaku – “Fregati “Valzivs””. Strūklakas skaistums, pateicoties apgaismojumam, nemazinās arī  ziemā.

Informatīvais izdevums aicina Ventspils viesus aktīvi izmantot aktīvās atpūtas piedāvājumu Ūdens Piedzīvojumu parkā un slēpošanas kalnā “Lemberga hūte”.

Teātra nams “Jūras vārti” piedāvā izrādes un koncertus dažādām gaumēm, bet 2017.gada 21.janvārī Ventspils pulcēs labākos Latvijas mūziķus uz vienu no gaidītākajiem pasākumiem – Latvijas Radio 2 Rok un Pop dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” apbalvošanas ceremoniju.

Izdevumā pieejams arī  naktsmītņu un maltīšu vietas. Ar īpašu atzīmi norādītas naktsmītnes un ēdināšanas uzņēmumi, par kuru pakalpojumu kvalitāti nav jāšaubās, jo tos par labākajiem atzinuši nozares eksperti Ventspils pilsētas domes organizētajos kvalitātes konkursos.  Avīzē atrodama pilsētas karte ar iezīmētiem pilsētas apskates objektiem un piekļuves vietām bezvadu internetam (Ventspils quest un Lattelcom- free). Starppilsētu autobusu kustības saraksts informē par cenām un laikiem maršrutā Ventspils – Rīga- Ventspils.

Ventspils novads vilina ceļotājus ar iespēju vizināties haskiju pajūgā Zirās, bušu maksķerēšanas festivālu Jūrkalnē, sklandraušu cepšanu Ances muižā un ceļojumu kultūrvēsturē – apskatīt Popes muižu, Usmas, Ugāles, Zlēku un Piltenes baznīcu un apciemot ērģēļbūves meistaru Jāni Kalniņu Ugālē.  

Informatīvais izdevums Ventspils un citos Kurzemes Tūrisma informācijas centros, kā arī citviet pieejams bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Ventspils TIC
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47692895sec.