Ventspils piedāvājumu prezentēs tūrisma izstādē «Balttour 2017»

Ventspils Tūrisma informācijas centrs no 3. līdz 5. februārim prezentēs Ventspils piedāvājumu starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2017”, kas notiks Rīgā Ķīpsalas izstāžu hallē.  

Šogad ventspilnieki ir sagatavojuši jauku pārsteigumu izstādes “Balttour 2017” apmeklētajiem – pirmo reizi Ventspils tūrisma piedāvājums tiks prezentēts atsevišķā stendā, kas ar krāšņām fotogrāfijām jau no tālienes stāstīs par atpūtas iespējām Ventspilī dažādos gadalaikos.

Lai labāk iepazītu Ventspili, stenda apmeklētāji varēs spēlēt virtuālas spēles un pelnīt Ventspils naudu – ventus, par kuriem iespējams saņemt atlaides vairāk kā piecdesmit tūrisma objektos, naktsmītnēs un kafejnīcās. Tiks prezentēta arī jaunākā Ventspils virtuālās vēstniecības spēle “Gribi būt ventu īpašnieks?”, kā arī būs iespēja iztukšot spēles kontu un saņemt jau nopelnītos ventus.

Ventspils pilsētas stendā būs pārstāvēts arī Olimpiskais centrs “Ventspils”. Apmeklētājiem tiks piedāvāts Olimpiskā centra “Ventspils” informatīvais buklets, kas izdots 3 valodās un visu trīs izstādes dienu garumā interesentiem tiks dalītas  informatīvas lapiņas par Piedzīvojumu parku, slēpošanas kalnu, Ūdens piedzīvojumu parku, Pludmales akvaparku un Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīcu. Informatīvās lapiņas ietvers atlaižu kuponu 20% apmērā uz minētajiem atpūtas un aktīvās izklaides objektiem. Kuponus interesenti varēs izmantot visa atlikušā gada garumā.  Uz izstādi tiks nogādāta viena no Piedzīvojumu parka bampermašīnām un bērnu autoskolas mašīnīte, kuras izstādes apmeklētāji uz vietas  bez maksas varēs arī izmēģināt.

Savukārt, Jaunrades nama observatorijas un planetārija lektori ar teleskopa palīdzību apmeklētājiem stāstīs par aizraujošiem Saules, planētu un Mēness novērojumiem, kā arī aicinās apmeklēt Latvijā vienīgo digitālo 360 grādu planetāriju, kurā skatāmas izglītojoši zinātniskas un animācijas filmas un šovi par Visumu, Saules sistēmu, zvaigznēm, atklājumiem, vēsturi un Zemi.

Ventspils stendā apmeklētāji varēs saņemt arī Ventspils bukletu un karti 5 valodās, kuros atspoguļota informācija par aktīvās un kultūras atpūtas iespējām, kā arī saņemt dalībnieka kartes akcijai “Apceļo Kurzemi”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58874512sec.