Ventspilī aicina uz 2018. gada labāko fotoattēlu izstādes atklāšanu

Ceturtdien, 25. oktobrī, plkst. 16:00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks Ventspils 2018. gada fotokonkursa izstādes atklāšana un labāko fotogrāfiju autoru sumināšana. Labāko fotoattēlu izlases izstādē piedalās 18 autoru 40 darbi.

Šogad konkursam aprit nozīmīgs gads - Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs to rīko jau 15. gadu.

Atsaucoties uz Ventspils TIC aicinājumam, šogad fotokonkursā kopumā startēja 27 autoru 333 fotoattēlu darbi, bet pēc konkursa žūrijas izvērtējuma fotoattēlu izlases izstādē piedalīsies 18 autoru 40 darbi.

Ventspils fotokonkursa mērķis ik gadu ir veikt kvalitatīvu un orģinālu fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2019. gada tūrisma izdevumu sagatavošanai, Ventspils mārketinga un tūrisma attīstības veicināšanai. Izstādes darbi tiek izmantoti veidojot jauno Ventspils kalendāru, tūrisma brošūrās un citos pilsētas prezentācijas materiālos.

Izvēlētās fotogrāfijas atspoguļo pilsētas skaistumu visos gadalaikos - iesniegtajos darbos vairums fotogrāfu iedvesmu bija smēlušies no simtiem debesu nokrāsu, kas, visa gada garumā, krāšņi izdaiļojušas Ventspils debesjumu. Dažādos rakursos fotografēts atjaunotais mols, strūklakas un pilsētas svētki.

Šogad fotokonkursā fotoattēli tika vērtēti divās kategorijās - Reklāmas un Mākslas fotogrāfija, kas nozīmē, ka attēla mākslinieciskā vērtība un kvalitāte būs Ventspils pilsētas veiksmīgs vai abstrakts atspoguļojums. Papildus Mākslas un Reklāmas nominācijām balvas tiks pasniegtas arī www.ventspils.lv portāla simpātijai un nominācijā "Jaunais talants".

Ventspils Galvenās bibliotēkas 2. stāva zālē 40 labāko darbu izlases izstāde būs skatāma līdz 14. novembrim. Pirms izstāde tiks izsūtīta pa dažādām Latvijas pilsētām, Ventspilī izstādi būs iespēja aplūkot arī Ventspils augstskolas bibliotēkas telpās.

Pērn 2017. gada Ventspils fotokonkursa laureāti bija Dzintra Jūra, Renārs Boļšēvics, Alens Kārlis Vimba, Andra Ālīte  un jaunākais konkursa dalībnieks – astoņgadīgais Kristofers Emanuēls Pavārs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70121694sec.