Bērni Ventspilī rada krāsojamo lapu sēriju par pilsētu

Sākoties jaunajai Ventspils vasaras tūrisma sezonai, sadarbojoties Tūrisma informācijas centram (TIC) ar Ventspils mākslas skolu, tapusi bērnu krāsojamo lapu sērija, kurā attēloti pilsētas atpazīstamākie tūrisma objekti un apskates vietas. Krāsojamās lapas tiks izplatīšanai piedāvātas visiem ar tūrismu saistītajiem uzņēmumiem, lai veicinātu pilsētas atpazīstamo vieto popularizēšanu viesu vidū un bērniem ar jautriem zīmējumiem radītu priekšstatu, ko pilsētā iespējams apskatīt.

Bieži pilsētā apmeklējot dažādas iestādes, vecāku ērtībai padomāts arī par bērnu aktivitātēm – izveidoti bērnu aktivitāšu stūrīši, vai gaidot maltīti aktīvajiem dzīves pētniekiem tiek piedāvāts krāsot kādu no pazīstamu multiplikāciju varoņu tēliem. Domājot par pilsētas tūrisma objektu atpazīstamības veicināšanu, TIC radās ideja, - bērni krāsojot attēlus, kuros redzamas Ventspilī atpazīstamas vietas, iepazītu tuvāk pilsētu un kopā ar vecākiem arī dotos apskatē.  

Pēc TIC lūguma, Mākslas skolas 5. kursa audzēkņi, datorgrafikas kompozīcijas nodarbībās, kuras vada pasniedzēja Anda Kaņepe, ar grafisko planšetu palīdzību, izveidoja krāsojamas lapas bērniem, kuras turpmāk kalpos kā viens no laika pavadīšanas veidiem.

Rezultātā tapusi skaista zīmējumu sērija, kurā atpazīstamas dažādas vietas pilsētā – Livonijas Ordeņa pils, Piejūras brīvdabas muzeja vēja dzirnavas, Dienvidu mols, pludmale, gotiņas, ziedu skulptūras, kuģītis Hercogs Jēkabs, Renķa dārza vides objekti, Mazbānītis u.c.

Kā pateicību par Mākslas skolas audzēkņu darbu, katrs projektā iesaistītais dalībnieks saņēma ieejas ielūguma karti uz Pludmales akvaparku.

Ventspils Tūrisma informācijas centrs ar gandarījumu izsaka pateicību Mākslas skolas 5. kursa audzēkņiem un pasniedzējai Andai Kaņepei par ieguldīto darbu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54361296sec.