Skolēnu brīvlaikā izbaudi atpūtu Ventspilī

Kā jau katru gadu, arī šogad no 2019. gada 21. līdz 25. oktobrim pilsētas ielas piepildās čalām un prieka, kas liecina par vienu - skolas Rudens brīvlaiks ir klāt!

Ventspils pilsēta un lielākie objekti vēlas sveikt izturīgos, zināšanu piepildītos skolēnus, tāpēc piedāvā daudzveidīgu un interesantu piedāvājumu klāstu, kas tieši piemērots ģimnēm ar skolas vecuma bērniem un jauniešiem. Lai skolēniem un viņu vecākiem šis laiks būtu atpūtas, piedzīvojumu un izzināšanas piepildīts, atliek vien izvēlēties tīkamāko piedāvājumu un doties brīvdienu atpūtā Ventspilī!

No 21. līdz 25.oktobrim, Olimpiskais centrs "Ventspils" sagatavojis īpašu piedāvājumu, gan jaunāko, gan vecāko klašu skolēniem ūdens atrakciju parka un SPA apmeklējumam, kā arī Ventspils ledus halles slidotavas apmeklējumam. Bērniem līdz 12 gadu vecumam Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējums tikai pieaugušo pavadībā, un ir nepieciešama peldveste. Vairāk informācijas ŠEIT.

Pārbaudīt savu izveicību un cīņas sparu iespējams Piedzīvojumu parka peintbola laukumā – tur izveidota speciāla trase ar dažādiem šķēršļiem, kur iespējams sarīkot sacensības draugu vai ģimenes kompānijā. Peintbols pieejams apmeklētājiem no 12 gadu vecuma. Vairāk informācijas ŠEIT.

Esot Piedzīvojumu parkā, noteikti jāizmanto iespēja aplūkot "Dižais Kurzemes skats 2018" – uzkāpjot slēpošanas kalna "Lemberga hūte" virsotnē, pavērsies burvīga rudens ainava.

Ventspils Bērnu bibliotēka, Pārventas bibliotēka un Gāliņciema bibliotēka ir vietas, kur bērni un jaunieši labprāt pavada savu brīvo laiku, jo šeit nodarbi sev var atrast ikviens. Bibliotēkās notiks dažādi pasākumi – radošās darbnīcas, kopīga kino skatīšanās un galda spēļu spēlēšana. Bērnu bibliotēka piedāvās arī interesantas meistarklases, kurās varēs mācīties izgatavot telpiskas formas no grāmatām, personalizētus sienas plānotājus, rokassprādzes un draudzības saites. Pasākumu programmu aplūko ŠEIT.

Jaunrades nama planetārijā iespējams baudīt aizraujošus zvaigžņu šovus un 360 grādu filmas par dabu, Visumu un planētām, savukārt Observatorijā ar teleskopa palīdzību labvēlīgos laika apstākļos veikt Saules novērojumus. Vairāk informācijas un seansa laiki ŠEIT.

Kurzemes Democentrs skolēniem nodrošina interaktīvas izklaides, kur aizraujoša veidā var iepazīties ar tehnoloģiju pasauli. Vairāk informācijas ŠEIT.

Ventspils muzeja filiāles - Livonija ordeņa pils, Amatu māja, H. Dorbes muzejs "Senču putekļi" un Piejūras brīvdabas muzejs aicina iepazīt patstāvīgās ekspozīcijas, muzeju jaunumus, kā arī ar iepriekšēju pieteikšanos iespējams piedalīties dažādās radošās meistarklasēs.

Livonijas ordeņa pilī ik mēnesi papildus dažādām izstādēm un ekspozīcijām, notiek arī pasākumi. 26.oktobrī notiks Leģendu nakts, kur leģendāri mūziķi un skaņdarbi skanēs Ventspils jauno mūziķu sniegumā. Vairāk informācijas ŠEIT.

Kinoteātris "Rio" piedāvās jaunākās filmas un tikšanos ar jau bērnu iemīļotiem varoņiem uz lielā ekrāna. Seansu laiki ŠEIT.

Turpretī, lai smeltos svaigu gaisu un papildus prieku un enerģiju, tepat netālu no Ventspils atrodas Mini Zoo "Buki", kur varēsiet ne tikai dzīvē ieraudzīt dažādu sugu un dzimtu pārstāvjus, bet arī tos apčubināt un pabarot. Dzīvieki ir daudz un dažādi, sākot no lielākiem un mazākiem putniem, grauzējiem, kazām, lamām beidzot ar trim milzu kamieļiem!

Savukārt Tūrisma informācijas centrs piedāvā padziļinātāk iepazīt pilsētas burvību, piedāvājot arī pastaigas vai braucienus gida pavadībā. Vairāk par gidu piedāvājumu var uzzināt mājas lapā visitventspils.com, sadaļā "Ekskursijas". Lai atpūta Ventspilī būtu draudzīga ģimenes budžetam, Tūrisma informācijas centrā un OC "Ventspils" viesnīcā iespējams nopelnīt un saņemt jau nopelnītos ventus - Ventspils naudu – kas darbojas kā atlaide teju visos pilsētas tūrisma objektos. Vairāk par ventu izmantošanas iespējām ŠEIT.

Izbaudi brīvlaiku kvalitatīvi, iegūstot jaunu pieredzi un sajūtas Ventspils pilsētā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60585999sec.