Ventspilī veido jubilejas fotoalbumu un meklē vēsturiskus pilsētas fotoattēlus

Katrs ventspilnieks un viesis pilsētas izaugsmi redzējis un izjutis citādi, arī iecienītākās un biežāk apmeklētās vietas katram ir savas.

Lai jubilejas fotoalbumā "Ventspils 700+30" pilsētu parādītu pēc iespējas daudzveidīgāku, Ventspils pilsētas dome aicina iedzīvotājus un viesus iesaistīties tā tapšanā,  iesniedzot fotoattēlus, tādējādi daloties ar saviem Ventspilī piedzīvotajiem mirkļiem pēdējo 30 gadu laikā.

Lai veiksmīgi attēlotu Ventspils pilsētvides pārmaiņas, Tūrisma informācijas centra (TIC) izsludinātās fotoattēlu atlases mērķis ir aicināt gan profesionālus fotogrāfus, gan amatierus, gan Ventspils iedzīvotājus un viesus iesniegt fotoattēlus, kuros redzama vēsturiskā Ventspils pilsētvide, tajā skaitā - ielas, dzīvojamās ēkas, parki, skvēri, laukumi, tirdzniecības vietas, sabiedriskā ēdināšana, kultūrvēsturiski pieminekļi, Livonijas ordeņa pils, Vecpilsēta, Ventas upe, pludmale, pludmales kāpu zona, Dienvidu mols, ostas skati un citas ainavas, pasākumi, brīvdabas izrādes, koncerti, teātris, iedzīvotāji, uzsvaru liekot uz laika posmu no 1990.-2000.gadam.

Dalībnieki var iesniegt neierobežotu skaitu fotoattēlu, attēlus atbilstoši noformējot saskaņā ar fotoattēlu atlases nolikumā noteiktajā kārtībā

Pēc fotoattēlu saņemšanas tos izskatīs fotoalbuma "Ventspils 700+30" darba grupa, un atlases dalībnieki, kuru fotoattēli tiks izmantoti albuma tapšanā, saņems atlīdzību 20,00 EUR t.sk. PVN par viena attēla izmantošanu.

Attēlus iespējams iesniegt no 2020. gada 25. februāra līdz 2020. gada 10. marta plkst. 17.00 nolikumā noteiktajā kārtībā.

Pretendenti ar fotoalbuma "Ventspils 700+30" nolikumu var iepazīties un to saņemt Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrā katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 17.00, kā arī ŠEIT.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43500686sec.