2021. gadā gaidāmi Ventspils gidu sertifikācijas kursi

Tradicionāli reizi četros gados, Ventspilī notiek gidu sertifikācijas kursi, kas līdz šim norisinājušies agrā pavasarī, lai ceļotāju pavadoņi - gidi ar svaigām zināšanām uzsāktu jauno vasaras tūrisma sezonu. Šogad līdz ar dažādām pulcēšanās izmaiņām ārkārtas situācijas laikā Valstī,  plānots gidu sertifikācijas kursus pārcelt uz šā gada septembri un jau esošajiem, sertificētajiem gidiem pagarināt apliecības derīguma termiņu līdz gada beigām.

Līdz ar šogad plānoto gidu sertificēšanas kursu pārcelšanu uz vēlāku laiku, iepriekšējā periodā sertificētie gidi ir laipni aicināti sazināties ar Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centru pa tālruni +371 29232226, lai vienotos par jaunās pagarinātā termiņa kartes saņemšanas kārtību.

Iepriekšējie Ventspils pilsētas rīkotie gidu kursi, līdz šim sestie, notika 2017. gadā, tos apmeklēja 54 dalībnieki. Gidi pēc saistošu lekciju, praktisko nodarbību kopuma un veiksmīgi nokārtota eksāmena, saņēma apliecības un Ventspils gidu kartes, kas apliecina Ventspils gida statusu un nodrošina atpazīstamību visos Ventspils tūrisma objektos.

Ventspils gidu kursi tiek rīkoti reizi četros gados ar mērķi veicināt Ventspils kā tūrisma galamērķa popularitāti un sniegtu gidiem, kuri vēlas strādāt Ventspils administratīvajā teritorijā, vispusīgu un precīzu informāciju par Ventspili, tās vēsturi, tūrisma objektiem un apskates vietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.89984488sec.