Ventspilī iznāk jaunā 2021. gada pavasara Tūrisma avīze

Iznākusi Ventspils jaunā pavasara sezonas Tūrisma avīze, kurā atrodama aktuālā informācija par Ventspili, atpūtas un izklaides iespējām ventspilniekiem un pilsētas viesiem.

Jaunā tūrisma avīze aicina baudīt silto pavasara laiku dabā, piedāvājot piecus aktuālākos brīvdabas tūrisma objektus atpūtai svaigā gaisā - apmeklēt Ostas promenādes iespaidīgo boju kolekciju, doties pastaigā Jūrmalas parkā, baudīt svaigo jūras gaisu labiekārtotajā Zilā karoga pludmalē, ieraudzīt iespaidīgu jūras stāvkrastu Staldzenē un pastaigu mīļotājiem mērot 8 km garo Būšnieku ezera dabas taku.

Izdevumā atspoguļots Ventspils košais pavasara ziedu plaukšanas un ziedēšanas laiks, ko papildina informācija par desmit strūklakām. Laikam kļūstot siltākam, ģimenēm arvien populārākas kļūst pastaigas un atpūta ar bērniem svaigā gaisā, - avīzē pieejama aktuālā informācija par Bērnu pilsētiņas un Pārventas bērnu parka “Fantāzija” izklaides iespējām. Piedāvāta informācija arī par dažādiem aktīviem laika pavadīšanas veidiem visai ģimenei - pilsētā pieejamiem tematiskajiem pastaigu un velomaršrutiem,  aktīvās atpūtas iespējām, jaunumiem un aktualitātēm pilsētā - Zinātnes centra “Vizium” tapšanu, un pavisam jauna Militārā mantojuma objekta atvēršanu - atjaunotu uguns koriģēšanas torni, kas kalpo kā skatu platforma uz apkārtesošo mežu un Baltijas jūru.

Tūrisma avīzes beigās publicēta noderīga informācija ceļotājiem – pilsētas karte ar veloceliņu tīklojumu, kā arī aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu – ventus.

Ventspils jaunā tūrisma avīze izdota latviešu, krievu un lietuviešu valodās. Tūrisma avīze pieejama Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos. Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma avīzi dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - latviski laikrakstos “Diena”, “Latvijas Avīze”, “Privātā Dzīve” un “Kurzemes vārds”, krieviski laikrakstos “Суббота” un “Сегодня Неделя” un “MK Latvija”, bet lietuviski tiks lasīta laikrakstā “Lietuvos Rytas”. Pavasara tūrisma avīzi savās pasta kastītēs saņems arī ventspilnieki.

Avīze pieejama arī tiešsaistē, lejuplādēt to var šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.88498688sec.