Kur atpūsties un baudīt ūdenspriekus pie dabas Ventspilī

Vasara šogad iesākusies ar joni - dāvājot mums siltas un saulainas dienas, kuru laikā īpaši vilinoša šķiet doma par peldi vai kādu ēnainu vietu, kur atvilkt elpu no ikdienas gaitām. Ventspilī un tās apkārtnē ir pieejamas vairākas teritorijas, kur var atpūsties un baudīt ūdens priekus.

Viena no populārākajām atpūtas vietām Ventspilī vasarā ir pie Baltijas jūras – tīrajā un labiekārtotajā Ventspils Zilā karoga pludmalē. Šeit atpūsties var ikviens – gan paši mazākie atpūtnieki, gan jaunieši, gan gados vecāki cilvēki. Bērniem pludmalē ir pieejams plašs atrakciju klāsts, kur var rāpties, kāpelēt, šļūkt un šūpoties, turklāt pludmalē ir glābēji, kas atbild par drošību pludmalē. Šeit izmantojami gan pludmales volejbola, gan futbola laukumi, ir iespēja iegādāties uzkodas, saldējumu un dzērienus kā arī nomāt zviļņus, kas ir jaunums šovasar. Zilā karoga pludmale ir lieliska vieta, kur baudīt sauli, peldēties un atpūsties ar ģimeni.

Staldzenes pludmale ir vieta, kur baudīt dabas skaistumu - stāvkrastu un blakus esošā meža burvību. Pludmale ir aprīkota ar daļējām ērtībām: autostāvvietu, tualetēm, ģērbtuvēm, soliņiem un informatīvo stendu. No Ventspils līdz Staldzenei ved velosipēdistu celiņš.

Arī pilsētā ir atrodama vieta, kur veldzēties karstās dienās. Atpūtas vietā pie Ventas ir stāvlaukums un soliņi, kur atpūsties. Šeit bieži var manīt supotājus, motorlaivu braucējus un citus ūdens aktivitāšu entuziastus.

Būšnieka ezers ir kļuvis par brīnišķīgu aktīvās atpūtas cienītāju objektu, kura īpašo dabas skaistumu tagad iespējams izbaudīt ne tikai peldētājiem un laivotājiem, bet arī velobraucējiem, skrējējiem un pastaigu mīļotājiem. Šeit ir labiekārtotas peldvietas, uzstādīti piknika galdiņi un pārģērbšanās kabīnītes.

Aktīvās atpūtas piekritējiem un copes mīļiem patiks atpūta Būšnieku ezera laivu bāzē, kur apmeklētājiem sniegs iespēju iznomāt laivas makšķerēšanai, kā arī nebijušu piedāvājumu – SUP dēļu nomu. Turpat ir pieejama piknika un ugunskura vieta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62256503sec.