Iznāk jaunā 2021. gada vasaras Tūrisma avīze

Iznākusi Ventspils jaunā vasaras sezonas Tūrisma avīze, kurā atrodama aktuālā informācija par Ventspili, atpūtas un izklaides iespējām ventspilniekiem un pilsētas viesiem.

Jaunā tūrisma avīze aicina baudīt vasarīgo Ventspili, apskatīt iespaidīgo un atsvaidzinošo strūklaku “Fregate “Valzivs””, kas atrodas Lielajā laukumā blakus koncertzālei “Latvija”, bet karstās un saulainās dienas veltīt atpūtai Zilā karoga pludmalē. Piedāvāts arī ieskats pasākumos, kas plānoti šovasar.

Izdevumā var iepazīties ar pieejamām pastaigu vietām Ventspilī un tās apkārtnē, kā arī tiek piedāvāti vairāki transporta un pārvietošanās veidi, ar kuru palīdzību var apskatīt pilsētu. Ventspilnieku un pilsētas viesu vidū ļoti populārs ir muzejs. Avīzē pieejama informācija par Ventspils muzeja piedāvājumu un jaunumiem. Vasara ir aktīvās atpūtas laiks - Kaķa taka, batuti, kameršļūkšanas trase, tramplīnlaiva un daudzas citas Piedzīvojumu parka atrakcijas, ar kurām var iepazīties vasaras avīzē. Tāpat baudīt ūdenspriekus aicina Pludmales akvaparkā. Piedāvāta informācija arī par laika pavadīšanas iespējām visai ģimenei, jaunumiem un aktualitātēm pilsētā - Zinātnes centra “Vizium” tapšanu un Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja laivu māju, kas pavisam drīz, šī gada jūlijā, būs pieejama muzeja apmeklētājiem.

Tūrisma avīzes beigās publicēta noderīga informācija ceļotājiem – pilsētas karte ar veloceliņu tīklojumu, kā arī aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu – ventus.

Ventspils jaunā tūrisma avīze izdota latviešu, krievu, angļu un lietuviešu valodās. Tūrisma avīze pieejama Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos. Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma avīzi dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - latviski laikrakstos “Diena”, “Privātā Dzīve” un “Kurzemes vārds”, krieviski laikrakstos “Суббота”, “Сегодня Неделя” un “MK Latvija”, bet lietuviski būs saņemama laikrakstā “Lietuvos Rytas”. Vasaras tūrisma avīzi savās pasta kastītēs saņems arī ventspilnieki.

Avīze pieejama arī tiešsaistē, lejuplādēt to var šeit


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23323488sec.