Aicina pieteikties Ventspils gidu kursiem

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs aicina interesentus pieteikties Ventspils gidu kursiem, kas notiks šā gada septembrī un oktobrī. Tiek aicināti pieteikties jau esošie Ventspils gidi uz resertifikāciju un jaunie interesenti, kas vēlas kļūt par Ventspils pilsētas gidiem.

Kursu mērķis ir sniegt gidiem, kuri vēlas strādāt Ventspils administratīvajā teritorijā, vispusīgu un precīzu informāciju par Ventspili kā populāru tūrisma galamērķi, iepazīstināt ar pilsētas vēsturi un mūsdienu attīstību, tās tūrisma objektiem un apskates vietām. Tieši tādēļ lektoru vidū ir ne tikai tūrisma profesionāļi, bet arī Ventspils pašvaldības pārstāvji.

Sarunā ar Ventspils pilsētas domes vadību gidi varēs iepazīties ar pilsētas attīstības plāniem un jau realizētajiem darbiem. Lekciju un mācību ekskursiju laikā paredzēts iepazīties ar arhitektūru un pilsētbūvniecības vēsturi, Livonijas ordeņa pils vēsturi un ekspozīcijām, jaunumiem muzeja struktūrvienībās, uzzināt informāciju par dievnamiem, militāro mantojumu, ebreju tautu un ostas vēsturi pilsētā,  Olimpiskā centra „Ventspils” objektiem un iegūt praktiskus ieteikumus daudzveidīga un aizraujoša ekskursijas maršruta izveidei. Lai iepazīstinātu gidus ar jaunajiem tūrisma objektiem, paredzētas ekskursijas uz Zinātnes centru “VIZIUM”, koncertzāli “Latvija” un 46.krasta aizsardzības baterijas uguns koriģēšanas torni.

Ventspils pilsētas dome šādus kursus organizē jau septīto reizi, kopš 2002. gada, lai veicinātu tūrisma pakalpojuma kvalitāti un piesaistītu arvien vairāk tūristu Ventspils pilsētai.

Gidu kursi sāksies no 9.septembra, darba dienas vakaros no 17:00 – 19:00, kā arī ar praktiskām ekskursijām sestdienās. Kursi tiks organizēti klātienē un attālināti, pielāgojoties epidemioloģiskai situācijai Valstī.  Lekciju laiki un tēmas aplūkojamas programmā. Pēc kursu noklausīšanās dalībnieki iegūs Ventspils gida sertifikātu.

Pieteikties Ventspils gidu kursiem var, aizpildot pieteikuma veidlapu un iesūtot CV uz e-pastu tourism@ventspils.lv līdz šī gada 7. septembrim. Kursu cena 35 EUR/personai.

Informācija uzziņām tel. 63622263, e-pastu tourism@ventspils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52448988sec.