Iznāk jaunā 2021. gada rudens / ziemas Tūrisma avīze

Iznākusi Ventspils jaunā rudens / ziemas sezonas Tūrisma avīze, kurā atrodama aktuālā informācija par Ventspili, atpūtas un izklaides iespējām ventspilniekiem un pilsētas viesiem.

Jaunā tūrisma avīze aicina pavadīt rudens brīvdienas Ventspilī un piedāvā atpūtas un izklaides iespējas vēsajos gada mēnešos, aplūkot daudzveidīgu kultūras pasākumu programmu koncertzālē “Latvija” un teātra namā “Jūras vārti” un baudīt ziemas priekus slēpošanas kalnā “Lemberga hūte.”

Izdevumā var iepazīties ar plašo Ventspils muzeja struktūrvienību piedāvājumu, kas ir īpaši aktuāls rudenī, mācību iestāžu ekskursiju laikā. Aktīvā laika pavadīšanas piekritējiem avīzē pieejama aktuālā informācija par Ūdens Piedzīvojumu parka piedāvājumu un Olimpiskā centra “Ventspils” sporta kompleksiem.

Īpaši krāšņs laiks Ventspilī ir gada nogale, kad pilsētā iedegas tūkstošiem gaismas lampiņu, pilsētas ielas izgrezno izrotātās egles un mirdzošie rotājumi, kas vilina baudīt īpašo Ziemassvētku laiku šeit. Izdevumā var iepazīties ar apskates objektiem un pastaigu vietām dabā. Piedāvāta informācija arī aktualitātēm pilsētā – nesen tapušo Zinātnes centra “Vizium”, kas vērs vaļā durvis līdz ar nākamās tūrisma sezonas sākumu.
Izdevuma beigās publicēts aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu – ventus. Ar ventiem iespējams iegūt līdz pat 50 % atlaidi ap 40 Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās. Ar plašāku vietu sarakstu, kur ir iespējams tērēt ventus, var iepazīties www.visitventspils.com.

Ventspils jaunā tūrisma avīze izdota četrās valodās – latviešu, krievu, lietuviešu un angļu ar kopējo tirāžu 200 tūkstoši eksemplāri. Tūrisma avīze pieejama Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos. Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma avīzi dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - latviski laikrakstos “Diena”, “Privātā Dzīve” un “Kurzemes vārds”, krieviski laikrakstos “Суббота”, “Сегодня Неделя” un “MK Latvija”, bet lietuviski tiks lasīta laikrakstā “Lietuvos Rytas”. Šogad ziemas tūrisma avīzi savās pasta kastītēs saņems arī ventspilnieki.

Avīze pieejama arī tiešsaistē, lejuplādēt to var šeit.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33501577sec.