Ventspilī notiks jubilejas ielu sporta un kultūras «Ghetto Games Festivāls»

22. - 24. jūlijam Ventspilī notiks jubilejas ielu sporta un kultūras "Ghetto Games Festivāls"

Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā – Ghetto Games Festivālā 2022.

Šī gada Festivāla galvenie un spilgtakie notikumi būs: "Ghetto Brīvrunu batls", "Ghetto Fight" cīņu turnīrs un  "Ghetto Slam Dunk".

"Ghetto Fight" turnīrs ir pusprofesionālā/amatieru MMA līga. Organizācijas uzdevums ir jauno sportistu attīstīšana un virzīšana profesionāļu līmenī. Šogad Ventspilī būs skatāmas 15 cīņas.

Jau tradicionāli Ventspils centrā uz skatuves kāps repa un brīvrunas meistari, lai piedalītos Ventspils "Ghetto Brīvrunu batlā". Ar katru gadu dalībnieku skaits paliek lielāks gan no pieaugušo puses, gan paradās arī ļoti talantīgie jaunieši.

Slam Dunk konkurss ir unikāls basketbola pasākums, jo vienuviet pulcējas labākie "dankeri". Šis pasākums noteikti ir viens no gaidītākajiem sezonā, visiem Ghetto Games sekotājiem un draugiem.

Paralēli tam notiks "Ghetto Floorball" mači, kur piedalīsies labākie spēlētāji, ka arī Ventspilī norisināises bullīšu sacensību fināls.

Pilsētas skeitparkā zonā notiks Inline Latvijas kausa izciņa un "Inline Ghetto Floorball" zvaigžņu spēle, Latvijas skeitborda līgas posms, Scooter ekstrēmo skrejriteņu sacensības, BMX Latvijas kauss.   Veselas trīs dienas Ventspils ielās būs skatami "Ghetto Football" aktivitātes: 3 pret 3 regulārais turnīrs, "Ghetto Panna", ka arī pirmo reizi notiks starptautiskais "Ghetto Football freestyle" turnīrs.   

"Ghetto Basket" sacensības norisināsies 9 dažādās grupās, kur komandas cīnīsies ne tikai par balvām, bet arī par punktiem Ghetto Basket rangā un FIBA 3x3 reitinga punktiem.

"Ghetto Games festivāls ir īsti svētki, kuri ir ļoti gaidīti cilvēku vidū. Šis būs desmitais gads un noteikti lielākais ielu un ekstrēmo sporta notikums Baltijā. Jau ierasti cilvēki sabrauc no dažādām vietām uz Ventspili, lai klātienē vārētu vērot notiekošo, jo tiem vienmēr ir patikušas ekstrēmas lietas un notikumi. Nešaubāmies, ka kopā ar Ghetto Games un Raimondu Elbakjanu priekšgalā, spēsim radīt neaizmirstamus svētkus katram ventspilniekam un pilsētas viesim." - teica Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Blumbergs.

Arī šogad norisināsies Ghetto Food festivāls, jo ielu ēdienu (street food) kultūra burtiski saplūstu vienā ritmā ar daudzveidīgo un multikulturālo ielu sportu. Festivāla laikā būs iespēja doties vēl lielākā un košākā pasaules garšu ceļojumā kopā ar populārākajiem street food pārstāvjiem Latvijā. Piedāvājumā visa spektra garšas no sulīga līdz kraukšķīgam, no sātīga līdz gaisīgi vieglam un no tikko no krāns karstam līdz pat veldzējoši vēsam, lai savu izcilo maltīti varētu atrast gan festivāla nesteidzīgie apmeklētāji, gan skrienošie jaunieši, gan ģimenes ar bērniem.

Jubilejas festivāla programma vēl tiks papildināta ar vairākām aktivitātēm un jauniem sporta veidiem.  

Plašāka informācija par festivālu un festivāla programmu var iepazīties oficiālā festivāla www.ggfest.com vai www.ghetto.lv mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09225702sec.