Pirmais Piedzīvojumu Parka velobrauciens un triatlons jau šonedēļ

Ventspilī veselu nedēļas nogali jebkuram aktīva dzīvesveida piekritējam būs iespēja izaicināt sevi aizraujošās sacensībās "Piedzīvojumu Parkā" – 14.08.2010 Tautas velobraucienā, bet 15.08.2010 MTB triatlonā.

Sacensībās meistarības klasēs piedalīsies pieredzējuši sportisti, kuriem būs iespēja krāt reitinga punktus un cīnīties par vietām sacensību seriālā „SportLat Balva 2010”. Bet jebkurš aktīvā dzīvesveida piekritējs tiek aicināts gūt prieku un sportisko gandarījumu piedaloties veselības klasēs. Īpaši gaidīti tiek mūsu nākotnes čempioni – bērni līdz 10 gadiem, kuriem būs sagatavotas vecumam atbilstošas simboliskas bērnu distances.

SACENSĪBU PROGRAMMA

VELOBRAUCIENS sestdien, 14. augustā

Bērnu velobrauciens – bērnu vecumam atbilstošas riteņbraukšanas distances.

Veselības un meistarības klasēm riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā. Viena apļa garums ir 13,2 km. Distance meistarības klasei būs 1-3 apļi atkarībā no vecuma grupas, bet veselības klasei 1-2 apļi pēc izvēles. Starts tiks dots un finišs būs „Piedzīvojumu parkā”.

MTB TRIATLONS svētdien, 15. augustā

Bērnu stilizētais triatlons – bērnu vecumam atbilstošas velobraukšanas un skriešanas distances (starts un trase "Piedzīvojumu Parka" teritorijā!).

Veselības un meistarības klasēm starts, sporta inventāra maiņas zona un finišs atradīsies dažādās vietās – starts Zilā karoga pludmalē, peldēšana jūrā paralēli krastam, riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā un skriešana pa „Piedzīvojumu parka” takām. Distances garums meistarības klasei ir 0,45 km + 12,7 km + 4 km vai 0,3 km + 12,7 km + 2 km (atkarībā no vecuma grupas), bet veselības klasei 0,3 km + 12,7 km + 2 km.

Gatavojoties triatlona sacensībām, tiekamies brīvdabas konsultācijās!

Ņemot līdzi peldlietas un riteni, tiekamies pludmalē:

· Rīgā , Vecāķu pludmalē, 11. augustā plkst. 19:00 – konsultē pieredzējušais triatlonists Ģirts Fogels

· Ventspilī, Zilā karoga pludmalē, 14. augustā plkst. 20:00 – konsultē „SportLat” un „Ventspils Triatlona Kluba” pārstāvis Raivis Grūbe.

Plašāka informācija http://www.sportlat.lv/, rakstot uz sportlat@sportlat.lv vai zvanot pa tālr. 67891526.

Sacensības organizē biedrība „Sporta klubs SportLat” sadarbībā ar Ventspils „Piedzīvojumu parku” un tās ir ietvertas „ SportLat balva 2010” kopvērtējumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56334996sec.