Notiks IX Starptautiskais svarbumbu celšanas turnīrs "Ventspils Atlants"

Šajā nedēļas nogalē, no 29. līdz 30. septembrim, Ventspilī notiks Starptautisks turnīrs svarbumbu celšanā "Ventspils Atlants", kas nu jau kļuvis par ikgadēju tradīciju.

Pateicoties savai popularitātei, šogad turnīrs tiek veikts divos posmos. Pirmais, Skandināvijas turnīra posms, notika augustā Somijā, kurā piedalījās vairāk kā 50 sportisti no 5 valstīm, bet  nedēļas nogalē Ventspilī tiks veikts turnīra Baltijas posms.

Sacensības sāksies sestdien, 29. septembrī, pulksten 12:00, bet svētdien, 30. septembrī, pulksten 11:00 Olimpiskā centra Ventspils Vieglatlētikas manēžā, Sporta ielā 7/9.

Pēdējos gados turnīrs "Ventspils Atlants" kļuvis ar pašu populārāko pasākumu svarbumbu sportā Latvijā un šogad norisināsies jau devīto reizi. Šogad pieteikumus dalībai turnīrā iesnieguši vairāk kā 100 sportisti no 10 valstīm. To starpā ir Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas, Lietuvas, Igaunijas, Īrijas, Zviedrijas, Somijas un Norvēģijas pārstāvji. Plaša atsaucība gaidāma arī no Latvijas sportistiem.

Sacensības turnīrā notiks vairākās grupās - jaunietēm un jauniešiem līdz 18 gadiem, sievietēm un vīriešiem, amatieriem un profesionāļiem. Šādi demokrātiski nosacījumi ļauj piedalīties sacensībās plašam interesentu lokam. Tāpat turnīra programmā ir iekļautas demonstrēšanas sacensības spēka žonglēšanā ar svarbumbām.

Pasākumu atbalsta: Ventspils pilsētas Dome, Olimpiskais centrs "Ventspils", AS "Ventspils Grain Terminal", SIA "VATS". Vairāk informācijas interneta vietnē www.ocventspils.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50272608sec.