Ar piedzīvojumu pēc ventiem

Tūrisma informācijas centrs ( TIC) piedāvā iespēju pelnīt ventus iemūžinot mirkļus, kuros sestdien, 2013. gada 18.maijā, izmēģināt jaunās Piedzīvojumu parka atrakcijas.

Pavisam tādu būs sešas: sintētiskā ledus slidotava; bampermašīnas; bamperlaivas; tramplīnlaiva; Ventspils ielas miniatūrā; strūklakas.

Par katru www.visitventspils.com sadaļā "Ar piedzīvojumiem pēc ventiem!" ievietoto fotogrāfiju var saņemt 50 ventus.

Piedzīvojumu parkā darbosies arī informācijas telts ar Ventu bankas filiāli, kurā ikviens varēs nopelnīt vai izņemt nopelnītos ventus. Kā liecina velosezonas atklāšana, interese par ventiem ir liela. 11. maijā, Ventu bankā reģistrējās  114 jauni klienti, kas  izņēma vairāk kā 11 tūkstošus ventu.

Ar ventiem var norēķināties Ventspils tūrisma objektos, naktsmītnēs un kafejnīcās. Informāciju par jaunumiem Ventspils 2013. gada tūrisma sezonā var iegūt jaunajā Ventspils tūrisma avīzē, kas iznāk 5 valodās. TIC sagatavojis arī jaunus pastaigas maršrutus četrās valodās  – "Ventspils govju parāde Ventspilī" un "Ventspils – puķu un strūklaku galvaspilsēta". Visi tūrisma materiāli ir pieejami bez maksas Tūrisma informācijas centrā, tūrisma objektos, naktsmītnēs.

Visas dienas garumā Latvijas Muzeju nakts tēmas "Zaļā krāsa- mežs" ietvaros Livonijas ordeņa pils, Amatu mājas un H.Dorbes muzeja apmeklētāji varēs klausīties dabas pētnieku stāstījumos, vērot kinofilmas un prezentācijas par Latvijas mežu, kā arī piedalīties "Zaļās Jumpravas aktivitātēs" – sveču darbnīcā, zāļu koka aušanā vai karaokē.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47295594sec.