Piedzīvojumu parkā jaunās atrakcijas atklātas

Sestdien, 2013. gada 18. maijā, ar vērienīgu pasākumu tika atklāta Ventspils tūrisma sezona un jaunā Piedzīvojumu parka atrakciju zona. Pasākums pulcēja ap 4000 cilvēku, kas bija ieradušies gan no tuvākām, gan tālākām vietām, lai baudītu vasarīgo dienu, izmēģinātu jaunās atrakcijas un piedalītos sacensību darbnīcās.

Pasākumu ar savu uzrunu un braucienu ar tramplīnlaivu no 9 m augstās estakādes atklāja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs A.Lembergs. Pēc tam sekoja muzikāls priekšnesums Madaras Grēgeres izpildījumā, bet nedaudz vēlāk uz skatuves ar aizraujošu muzikālo programmu uzstājās "Normunds Jakušonoks un Tipa orķestris".

Sintētiskā ledus slidotavā bija iespēja vērot hokeja kluba "Dinamo Rīga" un Ventspils hokeja kluba "Venta 2002" paraugdemonstrējumu.

Pasākuma laikā apmeklētājiem dažādās sacensību darbnīcās bija iespēja nopelnīt žetonus, ar kuriem pēc tam interesenti varēja izmēģināt jaunās atrakcijas.

Šīs sezonas jaunumi Piedzīvojumu parkā ir izgaismota lamināra strūklaka ar 46 strūklām, bampermašīnu laukums ar 12 elektriskām mašīnām, baseins ar 12 bamperlaivām, bērnu autoskola, sintētiskā ledus slidotava un tramplīnlaiva. Jaunajā atrakciju zonā ieklāts arī mīksts segums.

Diena bija saulaina un silta, tādēļ patīkamu veldzi apmeklētājiem sniedza Druvas saldējums un Ventspils ūdens saimniecības uzņēmuma 'Ūdeka" dzeramais ūdens. Pasākumu finansiāli atbalstīja Ventspils pilsēta un Ventspils Brīvostas pārvalde.

Informāciju par piedzīvojumu parka atrakcijām uzzināsiet mājas lapā www.piedzivojumuparks.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51457906sec.