Sākusies reģistrācija Latvijas 5. nūjošanas festivālam

Jau piekto gadu pēc kārtas, 23. augustā, Ventspilī norisināsies Latvijas nūjošanas festivāls, kas ik gadu pulcē vairākus simtus dažāda vecuma dalībnieku. Šogad, tāpat kā iepriekš, starts nūjošanai tiks dots Ventspils Piedzīvojumu parkā pulksten 12.00, un nūjotāji pēc izvēles varēs veikt 5,3 kilometru vai 10,6 kilometru distances.  

Visi interesenti, kur nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā, ir aicināti pieteikt savu dalību festivāla mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv sadaļā ''Reģistrēšanās'' vai arī zvanīt Aigaram Matisonam (tālruņa numurs 29217674) un aizpildīt klātienes reģistrācijas formu. Nūjot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā- piesaki festivālam sava kolektīva komandu. Komandas, kuras tiks pārstāvētas vairāk kā 10 dalībniekiem, saņems no organizatoriem oficiālu apliecinājumu rakstu, par sportisku garu Jūsu uzņēmumā.

Nūjošana festivālā notiks ar laika mērīšanu, rezultāti tiks fiksēti ar Champion Chip laika kontroles sistēmām un tie kuri ik gadu piedalās šajā pasākumā, varēs precīzi fiksēt savu finiša laiku un salīdzināt ar citiem gadiem, un saprast, vai esat pietiekami trenējušies. Pasākuma laikā darbosies Veselības aleja, kur varēsiet konsultēties ar sporta ārstiem, izmasēties, uzzināt savu fizisko stāvokli ar speciālo Ķermeņa masa analizatoru, uzzināt pirts gudrības, ''noteipot sāpošo kāju'', pamēģināt sporta uztura lietas.

Pagājušā gadā pirmo reizi notika modes skate 80. gadu stilā, jo nūjošana svinēja savus 25 gadus, un tā kā šī modes skate bija ļoti interesanta, nolēmām, ka ''sarkanais paklājs'' būs atkal jāvelk laukā, un modes skates tēma: ''5.festivāla jubilejas ballīte'', nu tā kā jūs nāktu uz kārtīgas jubilejas ballīti! Atkal būs balvas no žūrijas komisijas locekļiem – no Nūjo.lv, no Ventspils Maratona kluba, no Ūdens atrakciju un Piedzīvojumu parkiem, no laikraksta ''Ventas balss'', no Kiss kluba un citiem.

Tā kā šis ir jau 5. nūjošanas festivāls, tad ar tradicionālo milzīgās tortes ēšanu Piedzīvojumu Parkā nekas nebeigsies, viss turpināsies vakarā Ventspils Pludmales akvaparkā, kur notiks ballīte, varēsiet izbaudīt vēl pēdējos vasaras ūdenspriekus vakara un nakts peldē, un ja būs auksti – tad pirtis un džakuzi vannas būs tieši laikā! Ieejas maksa festivāla dalībniekiem 2.00 EUR, varat ņemt līdz kādu draugu arī par to maksājot 2.00 EUR, pārējiem gan dalības maksa 10.00 EUR. Pludmales akvaparkā varēsiet tusēt no septiņiem vakarā līdz vieniem naktī.

Nūjošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids īpaši populāra kļuvusi pēdējos gados. Pateicoties tam, ka Ventspilī ir tradīcija ik gadu organizēt nūjošanas festivālu, šī aktīvās atpūtas veida piekritējiem ir iespēja izbaudīt kopības sajūtu sportojot kuplā pulkā.

Sacensības organizē Ventspils Maratona klubs sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību, Olimpisko centru ''Ventspils'' un citiem sponsoriem.

Piesakoties līdz 18. augustam, dalības maksa tikai 3.00 EUR, bērniem un pensionāriem līdz 21. augustam reģistrācija pavisam bez maksas, un atgādinām, ka visi finišētāji tiks pie unikālām, jaunām hūtēm ar piemiņas nozīmītes! Tiksimies 23. augustā uz starta Ventspils Piedzīvojumu parkā, papildus informācija www.nujosanasfestivāls.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91372514sec.