Basketbola hallē uzstāda jaunus sporta spēļu tablo

Kā jau iepriekš informējām, šī gada vasarā Olimpiskā centra infrastruktūras attīstības programmas ietvaros tika uzsākta 1,3 miljonus eiro vērtā Basketbola halles rekonstrukcija, ko Olimpiskais centrs „Ventspils” īsteno sadarbībā ar LOK un Ventspils pašvaldību.

Šajā nedēļā speciālisti zāles abos galos uzstāda divus jaunus sporta spēļu tablo, kas būtībā ir videoekrāni un atbilst visaugstākajam FIBA prasību līmenim. 6 x 4 metrus lielajos ekrānos varēs atspoguļot arī katra spēlētāja vārdu, viņam izteiktās piezīmes, gūto punktu skaitu un citu informāciju, tajos varēs demonstrēt arī reklāmas un videosižetus. Ir iegādāta arī videokamera, kas būs saslēgta ar ekrāniem, un spēles pārtraukumos varēs parādīt arī skatītājus vai interesantākās spēļu epizodes. Tiesnešu vajadzībām iegādāta bezvadu svilpes sistēma, kas, iepūšot svilpē, dod signālu, kas nekavējoties aptur spēles pulksteni. Tiek uzstādīti arī jauni 24 sekunžu skaitītājtablo virs groziem. Sporta spēļu tablo ir izgatavoti Francijā.

Arī basketbola zāles skatītāju tribīnes ir atjaunotas, nomainīta tribīņu ritošā daļa, sēdekļi, kā arī eju segumus. Ir uzlabots arī tribīņu vizuālais izskats.

«Par zāles rekonstrukciju īpašs prieks ir tāpēc, ka mūsu basketbola klubam aprit 20 gadi. Šogad klubs kļuva par deviņkārtējiem Latvijas čempioniem, un rekonstruētā zāle viņiem būs laba dāvana,» stāsta valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis.

Pirmā spēle jaunajā zālē notiks trešdien, 15.oktobrī, plkst. 19.00, kad Eiropas kausa (EUROCUP) turnīra ietvaros sacentīsies BK „Ventspils” un Budocnost Voli Podgorica no Melnkalnes.  Svinīgs jaunās zāles atklāšanas pasākums plāntos sestdien, 18. oktobrī, kad notiks pirmā Latvijas Basketbola līgas spēle.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6174171sec.