Izveidota Ventu bankas mobilā aplikācija

Ventspils Ventu banka tagad ir vēl vienkāršāk lietojama, sasniedzama no jebkuras vietas un pieejama arī kā mobilā aplikācija. Šādi, uzlabojot klientu ērtības un piedāvājot modernizētu savstarpējo komunikāciju, Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com apsveic savus  uzticamos klientus 4. gadadienā.

Ventu banka tagad ērti un viegli pieejama mobilajās ierīcēs, atliek vien to lejuplādēt App Store un Google Play vietnēs, ievadot atslēgvārdus "ventu banka" jebkurā no  astoņām virtuālās vēstniecības valodām.

Mobilā aplikācija piedāvā nopelnīt ventus, apskatīt savu konta bilanci, uzzināt kur ventus tērēt, kā arī, izpētot Ventspils tūrisma objektu piedāvājumu, saplānot dienu. Objektiem  pieejami apraksti, kontaktinformācija un kartē atzīmēta to atrašanās vieta. Pieejams arī Ventspilī plānoto pasākumu kalendārs.  

Ventu bankas mobilā aplikācija tapusi sadarbībā ar SIA "Aspired", kas izstrādāja arī unikālo Ventspils tūrisma produktu - virtuālās spēles - ļoti populāru ventu pelnīšanas veidu.

Ventu bankas jubilejas nedēļā no 30.novembra līdz 4.decembrim Ventspils Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar Digitālo centru organizēs ventu pelnīšanas zibensturnīru "Ventspils 700+25", kurā piedalīsies Ventspils skolēni. Viņiem,  spēlējot spēles lejuplādētajā Ventu bankas mobilajā aplikācijā,  725 sekundēs jānopelna maksimāli daudz ventu. Uzvarētāji dažādās vecuma grupās saņems balvas, ko piedāvā tūrisma objekti.

Ventspils virtuālās vēstniecības mājas lapā šobrīd reģistrējušies vairāk kā 38 000 cilvēku visā pasaulē un, veicot piedāvātos uzdevumus, nopelnījuši ap 20 miljoniem ventu, no tiem vairāk kā 4 milj. atgriežušies Ventu bankā.  Vēstniecības klienti ir no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Vācijas, Somijas, Norvēģijas u.c. valstīm. Ventu pelnīšanai tiek piedāvātas 18 aktivitātes: spēles, bilžu galeriju veidošana. testi, tūrisma maršrutu sastādīšana, puzles, dalīšanās ar saturu sociālajos tīkos u.c.

Ventspils ventus var izņemt ventu bankā - Ventspils Tūrisma infromācijas centrā vai Ventu bankas filiālē – Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcā. Ar Ventspils naudu - ventiem var saņemt atlaides līdz pat 100% vairāk kā 50 vietās Ventspilī. Populārākās ventu bankas izmantošanas vietas ir Olimpiskā centra „Ventspils" objekti - Piedzīvojumu parks, Ūdens piedzīvojumu parks, Lemberga hūte u.c., kā arī Ventspils muzejs, Planetārijs un Observatorija.

Ventspils virtuālā vēstniecība, kas ir  unikāls mārketinga rīks ne tikai Latvijas, bet arī pasaules mērogā, darbu sāka  2011.gada 1. decembrī. Tā saņēmusi astoņus apbalvojumus nozīmīgos starptautiskos reklāmas un mārketinga pasākumos. Tās risinājums ir unikāls ar to, ka ir izdevies radīt mehānismu, kas ir interesants un iesaistošs visām mērķa grupām – pilsētas iedzīvotājiem, viesiem un uzņēmējiem, turklāt šī risinājuma popularizēšanā praktiski nav tērēti līdzekļi pirktajiem medijiem – informāciju par iesaistīšanos ventu pelnīšanā un tērēšanā cilvēki nodod viens otram. Ir izdevies radīt platformu, kas ir ilgtermiņā attīstāma gan ar jauniem ventu pelnīšanas veidiem, gan arī ar uzņēmumu piesaisti, kuros ventus var tērēt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42281699sec.