Sniega dienā Ventspilī paredzētas daudzas aktivitātes

Starptautiskās sniega dienas ietvaros, 2016 gada 17. janvārī, Lemberga hūtē notiks dažādi izklaides un sportiski pasākumi. Sniega dienas ietvaros iedzīvotāji tiek aicināti uz distanču slēpošanu ar mērķi noslēpot veselības apļus.

Katrs distanču slēpošanas dalībnieks, kurš apli veiks laika posmā no plkst.12.00 līdz plkst.14.00, saņems Sniega dienas sertifikātu. Uz distanču slēpošanu aicinām ierasties ar savu inventāru. Slēpošanas kalna nomā ir pieejami 20 distanču slēpošanas komplekti.

Sniega dienas ietvaros Lemberga hūtē būs iespēja izmēģināt arī dažādus nestandarta braucamrīkus no Ghetto Bikes - SnowBikes, BoardBikes, kā arī Latvijā līdz šim vēl neiepazīto produktu - Sled Dogs sniega slidas.

Ikviens, kurš māk slidot vai braukt ar skrituļslidām, mācēs arī braukt ar Sled Dog sniega slidām. No tehniskā viedokļa Sled Dogs ir pasaulē pirmās patentētās sniega slidas – tās sastāv no viegla zābaka, kura pamatnei piestiprināta neliela izmēra slēpe ar metāla šķautnēm, kas dod maksimālu kustības kontroli. Sniega slidas apvieno slaloma un snovborda izaicinājumu ar skrituļslidu un parasto slidu kustības brīvību. Lemberga hūtē 17. janvārī būs pieejami četri sniega slidu pāri, ko būs iespējams bez maksas izmēģināt, kā arī veikt stafetes posmu, kur ātrākie iegūs balvas. Stafetes posms tiks izveidots arī sniega riteņiem, kur varēs piedalīties ikviens interesents. Ghetto Bikes ir velo entuziastu biedrība, kas izgatavo dažādus nestandarta braucamos, kā arī organizē sporta apmācības un treniņus.

BoardBikes ir unikāls ziemas, sniega sporta inventārs, kas apvieno velo braukšanu ar snovboardingu.Pasākuma norises laiks no plkst. 12:00 – 16:00.

Tiks iekurināts arī ugunskurs, kur ikviens tiek aicināts cept līdzi paņemtās desiņas, vai vienkārši sasildīties. Slēpošanas dienas dalībnieki tiks cienāti ar siltu tēju un labu garastāvokli.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19549394sec.