Ventspils Piedzīvojumu parks uzsāks jauno sezonu

No 2016. gada 30. aprīļa, Piedzīvojumu parks ik dienas būs atvērts apmeklētājiem.  Piedzīvojumu parkā pieejamas vairāk kā 20 dažādas atrakcijas.

Mazākajiem bērniem Piedzīvojumu parkā tiek piedāvātas bampermašīnas, bamperlaivas, bērnu autoskola, batuti ar gumijām, Rotaļu namiņš un bērnu virvju trase "Lācēns". Ģimenēm un draugu kompānijām - virvju trase "Kaķa taka", peintbola spēle un pagājušajā gadā atjaunotā kameršļūkšanas trase, bet ekstrēmo izjūtu cienītājiem paredzēta katapulta, tramplīnlaiva, Trakais rotors, rodeo bullis, skrejriteņi un kalnu dēļi, bet dabas baudītājiem velotaka, orientēšanās poligons.

Aktīvās atpūtas piedāvājums Piedzīvojumu parkā ir lieliski apvienojams ar dzimšanas dienu vai citu notikumu svinībām. Pasākumiem piedāvājam izmantot Piedzīvojumu parkā esošās piknika vietas vai lielo telti.

Sezonas sākumā, maijā un jūnijā, Piedzīvojumu parka pakalpojumus īpaši iecienījuši skolēni, kas dodas klašu ekskursijās, šai mērķauditorijai ir izstrādāts īpašs piedāvājums.

Šajā gadā Piedzīvojumu parkā plānoti lieli sporta pasākumi. 14. maijā jau tradicionāli ar velobraucienu tiks atklāta Ventspils vasaras tūrisma un velobraukšanas sezona. 18. un 19. jūnijā notiks Ventspils Piedzīvojumu parka maratons, 17.jūlijā norisināsies Supermotokross, bet 29. – 31. jūlijs Ghetto games festivāls, 20.augustā Latvijas nūjošanas 7. festivāls.

Piedzīvojumu parks strādās pēc šāda darba laika: maijā, septembrī un oktobrī: darba dienās – no plkst. 15:00 – 20:00, sestdienās, svētdienās, svētku dienās – no plkst. 12:00 – 20:00, bet jūnijā, jūlijā un augustā visas dienas – no plkst. 11:00 līdz 22:00.

Jaunumiem līdzi var sekot šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45952296sec.