Piedzīvojumi sākas Supervāvere trasēs Ozolkalnā

Aicinām skolniekus un pieaugušos izmēģināt vairāk nekā 60 unikālas atrakcijas un pārbaudījumus augstu un zemu kokos Ozolkalna piedzīvojumu parkā Supervāvere netālu no Cēsīm.

Mācību gads tuvojas noslēgumam un kļūst aizvien grūtāk koncentrēties mācībām. Piedzīvojumu parks Supervāvere piedāvā izvēdināt galvu un pavadīt aktīvu dienu Ozolkalnā. Parks domāts visiem, kam patīk uzkāpt augstāk un redzēt tālāk, tā ir lieliska vieta savu spēku pārbaudīšanai un apliecināšanai.

Piedzīvojumu parks Supervāvere piedāvā trīs dažādu pakāpju trases ar virvju ceļiem, pārbraucieniem un drosmes pārbaudījumiem:

Mācību trase. Derēs iesākumam. Tajā pavisam nelielā augstumā izvietoti vienkārši šķēršļi un pieredzējuši instruktori nepieciešamības gadījumā sniedz konsultācijas un palīdzību.

Fitnesa trase. Nedaudz sarežģītāki, tā saucamā otrā līmeņa šķēršļi atrodas aptuveni sešu metru augstumā. Ejot šo trasi, rodas asākas izjūtas, bet nobraucieni ir garāki un aizraujošāki.

Piedzīvojumu trase. Šajā trasē patiesi var piedzīvot līdz šim nebaudītas izjūtas. Tās garums ir vairāk nekā 500 m. Piedzīvojumu trase atrodas vēl augstāk, bet piedāvātie šķēršļi ir jau iepazīti mācību trases laikā. Pārbaudījumu pārvarēšana sniedz lielu gandarījumu un ticību saviem spēkiem.

Visas trases un šķēršļi ir sertificēti atbilstoši Eiropas drošības prasībām un tie neapdraud apmeklētāju drošību un veselību.

Piedzīvojumu parka Supervāvere īpašā cena skolēnu grupām: visu aprīli un maiju ieeja parkā ir tikai 4.00 Ls. Līdz 15.maijam cena trim stundām piedzīvojumu parkā Supervāvere pieaugušiem 7.00 Ls, bērniem 4.00 Ls.

Citi Ozolkalna piedāvājumi skolēniem un jauniešiem:

Jau trešo sezonu īpašus izzinoši izglītojušus maršrutus un piedzīvojumu pārgājienus Ozolkalnā piedāvā Baltic Outdoor Agency. Skolniekiem ir pazīstams Viduslaiku skrējiens pa Cēsu vecpilsētu, kur netradicionālā veidā tiek iepazīti pilsētas vēsturiskie un kultūras pieminekļi. Bez pieminētās ekskursijas piedāvājam izmēģināt piedzīvojumu pārgājienu Drosmīgo ceļojums, izzinošu vienas dienas ekskursiju pa Gauju ar laivām Magelāna ekspedīcija. Šīs sezonas jaunums ir Robinsona izdzīvošanas kurss, kas piedāvā apgūt praktiskas iemaņas un paplašināt redzesloku par drošību un labsajūtu, uzturoties brīvā dabā. Piedāvātās aktivitātes veicina klases sadarbību, uzlabo savstarpēju komunikāciju un palīdz atklāt sevī jaunus talantus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Ventspils Olimpiskais centrs
,


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08602095sec.