Cēsis ir pārņēmis rudens zelts (papildināts ar bildēm)

Iespējams, Cēsu "zelta rudens" apmeklējumam īpašs ieteikums pat nav nepieciešams, jo gleznaini skati paveras ik uz soļa - koki rotājās malu malās, ko pastiprina pilsētas reljefs, te ielas vijās augšā, te lejā... Vairāk informācijas par gleznainā rudens vērošanās vietām Cēsīs informē Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra pārstāve Līva Krūmiņa.

Cēsu pils parks

Pils parks ir Cēsu krāšņākais parks, kas rudenī izkrāsots dzeltenās un oranžās krāsās, kur arī iespējams baudīt rudens lapu smaržu. Parka ievērojamākā daļa noteikti ir dīķis, kur iespējams doties izbraucienā ar kuģīti "Kārlis". Ekskursijas laikā kuģīša kapteiņi stāsta vēsturiskus notikumus un leģendas par Cēsu pili un pilsētu.

Maija parks

Klusuma noskaņu zeltainajā rudenī iespējams gūt gleznainajā miera oāzē pilsētas centrā Maija parkā. Tur kopā ar melnajiem gulbjiem Zigfrīdu un Odīliju, varēsiet izjust Cēsu pilsētas pašapziņu, mieru un viesmīlību.

Cīrulīšu dabas takas

Cīrulīšu dabas takas ir vieta, kur ir iespēja gan baudīt mieru, gan sapņot un izzināt. Taka, kas ved gar Gaujas malu apmeklētājus priecē ar interesanto reljefu un dabas daudzveidību. Šeit noteikti nebūtu grūti noķert skaistu foto mirkli. Un katram tas mirklis visticamāk izdotos savādāks!

Panorāmas vērošana no Lademahera torņa

Elpa aizrausies no skaistuma un krāsu gammas, kas rudenīgajās dienās pavērsies no Lademahera torņa. Šeit sajutīsiet arī Cēsu pilsētas un vecpilsētas senatnīgo auru, kas mijās ar mūsdienām! Cēsis – senatne mūsdienā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.tourism.cesis.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20390391sec.