5. jūnijā darbu sāk konferences viesnīca Tigra un restorāns Eifrata

Pašā vasaras ieskaņā tikai dažus kilometrus no Gaujas Nacionālā parka un 2 kilometrus no Cēsīm tiek atklāta konferences viesnīca Tigra un restorāns Eifrata.

Leģenda vēsta, ka no Ēdenes iztecēja upe, kas apūdeņoja Paradīzi un sadalījās četrās straumēs. Divas no tām bija Tigra un Eifrata, kas vijās cauri bezgalīgam tuksnesim, padarot auglīgas zemes un laimīgus cilvēkus. Tāpat kā Nīla un Ganga, arī Tigra un Eifrata kļuva par seno kultūru un civilizāciju asīm. Vidzemes lībiešiem par sava veida attīstības asi kalpoja Gauja, bet Daugava kļuva par centrālo artēriju, ap kuru veidojās Latvijas nācija. Taču neviena civilizācija, neviena kultūra nav izaugusi bez sava simbola, un daba vienmēr ir pateikusi priekšā, kur to rast. Pirms septiņiem tūkstošiem gadu Ēdenes dārza apkaimē dzīvnieku karalis bija izturīgais, miermīlīgais, strādīgais kamielis. Kopā ar viņu uz gleznainu Latvijas novadu ir pārcēlusies arī neliela daļa no Senās pasaules Ēdenes dārza burvības, ļaujot izbaudīt dabas unikālo šarmu ar pilsētas komforta pieskaņu.

Konferences viesnīcu Tigra un restorānu Eifrata novērtēs ikviens, kas ciena mieru un klusumu dabas ielokā. Komfortablai dzīvošanai un laika pavadīšanai viesnīca piedāvā dažādu kategoriju 64 labiekārtotus, mājīgus numurus, aprīkotus ar visu nepieciešamo, lai viesu uzturēšanās būtu ērta un patīkama. Vienlaicīgi viesnīca var uzņemt 128 viesus. Padomāts arī par bērniem – gan bērnu gultiņas numuros, gan rotaļu vieta restorānā. Vecāki varēs neraizēties par bērnu aizņemtību atpūtas laikā.

Viesnīcas īpašā zīme ir vienotā pieeja darījumu tikšanos un pasākumu organizēšanā, tāpēc laipni gaidīti visi, kas vēlas netraucēti un ražīgi strādāt. Konferenču telpas ir gatavas uzņemt jebkuru viesu skaitu – no 6 līdz pat 150 personām. Bezvadu internets un mūsdienīgas tehnoloģijas palīdzēs ātri un veiksmīgi sazināties ar jebkuru pasaules valsti. Katru pasākumu gatavo profesionāļu komanda, kas garantē visaugstāko līmeni un menedžmentu.

Restorāna Eifrata gaišajā un omulīgajā zālē var izvietoties 90 viesi. Izdevīgi ierīkotā skatuve ir piemērota kā vakara vadītājam, tā arī nelielai muzikantu grupai. Izsmalcinātā atmosfērā apmeklētāji varēs baudīt izcilu virtuvi ar īpašiem šefpavāra piedāvājumiem. Šefpavārs iecerējis palutināt ar Eiropas, Āzijas un Latvijas tradicionālajiem ēdieniem. Ar plašu kokteiļu paleti un daudzveidīgu vīna izlasi iepriecēs bārs, patīkami pārsteidzot ar savu cenu piedāvājumu.

Viesnīcas zemākajā stāvā ir izveidota SPA zona, kas palīdzēs atvilkt elpu un atjaunoties pēc darba dienas burzmas. Ēdenes dārzā tiek darīts iespējamais un neiespējamais, lai Tigra un Eifrata kļūtu par iecienītu vietu ne vien cēsniekiem un apkārtnes ļaudīm, bet arī rīdziniekiem.

Konferences viesnīcas Tigra un restorāna Eifrata oficiālā atklāšana ar svētku balli notiks trešdien, 18. jūnijā. Laipni aicināti visi interesenti un pārsteigumu tīkotāji!


Vairāk informācijas interneta vietnē www.hoteltigra.com  





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Dome Hotel
,


Park Hotel Latgola
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.48326492sec.