Ieplāno brīvdienas Liepājā!

Šonedēļ Liepājā aicinām uz daudzveidīgiem gan ar valsts svētkiem saistītiem, gan arī nesaistītiem kultūras pasākumiem kā ASV grupas ACIDIC koncertu, Rīgas Dinamo regulārajām KHL čempionāta spēlēm, radio SWH ROCK 15 gadu dzimšanas dienas svinībām, teātra izrādēm, koncertzāles “Lielais Dzintars” 1 gada jubilejas koncertu un citiem notikumiem.


No 8. līdz 13.novembrim – Mēdiju mākslas festivāls iWeek.

Jauno mediju mākslas festivāls "iWeek" jau 8. gadu pulcē kopā studentus, māksliniekus, zinātniekus un pasniedzējus, veidojot nedēļu ilgu laboratoriju, kurā dalībnieki dalās idejām un zināšanām, veido kontaktu tīklus un uzsāk jaunus projektus.


10.novembris – Rīgas cirka izrāde “Krāsaino sapņu šovs” - kam gan kopš bērnības nav gribējies būt tik drosmīgam un varošam kā cirka akrobātam un gaisa vingrotājai? Kam gan nav gribējies kļūt par burvju mākslinieku vai būt neatkarīgam un brīvam kā cirka klaunam? Jaunajā Rīgas Cirka programmā bērnības sapņi piepildās.


Piektdien Liepājas teātrī  izrādes “Portreti.Vilki un avis” un “Sniegbaltīte un 7 rūķīši”. Izrāde "Portreti. Vilki un avis" ir stāsts par izputējušu muižas īpašnieci Murzavecku, kura ir gatava gan izprecināt bagāto atraitni Kupavinu savam brāļa dēlam Apolonam, gan viltot dokumentus, gan iesaistīties citos negodīgos darījumos, savukārt izrāde "Sniegbaltīte un 7 rūķīši" ir pasaka bērniem.


10. un 12. novembrī Liepājas Olimpiskā centra Leduss hallē norisināsies KHL regulārā čempionāta spēles – Dinamo Rīga 10.novembrī hokeja spēlē satiksies ar Habarovskas Amur, bet 12.novembrī ar Vladivostokas Admiral.


11.novembrī Liepājas laukumus un ielas piepildīs Latvijas karogi un lāpas vienotajā Lāčplēša dienas sadziedāšanās un gājiena pasākumos.

Piektdienas vakarā klubā Fontaine Palace viesosies ASV  Indie Rokgrupa ACIDIC no Losandželosas.


12. novembrī koncertzāle “Lielais dzintars” svinēs 1.gada jubileju ar Ksenija Sidorovas koncertu. Hika spīķerī, viesnīcā Promenade Hotel, skanēs koncertcikla “Iededz gaismu” Lisabonas ģitāristu koncerts, savukārt nakti ieskandinās radio SWH ROCK 15.gadu jubilejas koncerts naktsklubā Fontaine Palace.


13.novembrī Liepājas Latviešu biedrības namā rādīs roka triloģijas 1.filmu “Savējie sapratīs. Sešdesmitie. Sākums” - stāsts par pagājušā gadsimta 60. gadu latviešu rokmūziķiem, kas, spītējot padomju cenzūrai un aizliegumiem, atļāvās publiski paust mūsu alkas pēc brīvības un neatkarības. Liepājas Olimpisko centru piepildīs patriotisks koncerts ar “Manas tautas likteņdziesmas” un koncertzālē “Lielais dzintars” uzstāsies modernā džeza piano virtuozs Rozario di Roza.

12. un 13. novembrī Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas čempionāts mākslas vingrošanā.

Šī ir tikai neliela daļa no Liepājā notiekošā.

Vairāk par plašo kultūras, mākslas un sporta pasākumu piedāvājumu uzzini Liepājas vienotajā pasākumu kalendārā: www.kalendars.liepaja.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavkrasti
,


Cēsu TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.51091599sec.