Koncertzālē «Lielais dzintars» viesosies «Alaska Dreamers» un Kristīne Prauliņa

Svētdien, 29.janvārī pulksten 17 Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” ar oriģinālmūzikas programmu “Rise” jeb “Celties” viesosies jaunās paaudzes mūziķu grupa “Alaska Dreamers” un džeza vokāliste Kristīne Prauliņa.

Par džeza eņģeli Kristīni Prauliņu maestro Raimonds Pauls teicis: „Kristīne reiz parādījās orķestra mēģinājumā, nodziedāja vienu dziesmu un orķestra mūziķi sāka aplaudēt. Ticiet man, tas nenotiek bieži. Tādas dziedātājas mums sen nav bijis, ļoti iespējams, ka nekad nav bijis.”

Šarmantā dziedātāja 2014.gadā konkursā "Riga Jazz Stage" saņēmusi Grand Prix džeza vokāla kategorijā un atpazīstamību guvusi sadarbojoties gan ar Latvijas Radio bigbendu, gan ar maestro Raimondu Paulu, kopīgi ierakstot albumu "Melns ar baltu", kas vēlāk ticis nominēts Latvijas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons".

Grupā “Alaska Dreamers” kopā ar Kristīni apvienojušies šī brīža spožākie Latvijas jaunās paaudzes mūziķi, un sastāva spēlētā mūzika ir viegls sajaukums starp soul, r’n’b, post-rock, blūza, džeza un folka mūziku. Apvienība īpaši izceļas ne tikai ar savas oriģinālmūzikas krāsaino dabu, bet arī ar ne tik bieži sastopamo lielo dalībnieku skaitu uz skatuves, vienlaicīgi tur atrodoties aptuveni 10 cilvēkiem. Bez grupas solistes sastāvā ietilpst arī Reinis Ozoliņš (bass/bekvokāls), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Jānis Ruņģis (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Oskars Ozoliņš (trompete), Kristaps Lubovs (saksofons), Laura Rozenberga (trombons), Ritvars Garoza (klavieres), Migels Andress Ernendess Giraldi (sitaminstrumenti), Mārcis Vasiļevskis (ģitāra) kā arī Gustavs Erenpreiss (skaņu režija).

“Alaska Dreamers” ar mūzikas palīdzību klausītājiem vēlas nodot miera, bezrūpības un gaišuma sajūtu, uz brīdi liekot aizmirsties no ikdienišķajām rūpēm un ļauties muzikālam piedzīvojumam. Grupai raksturīgs dvēselisks un pasaulīgs skanējums, personīga pieeja katram no saviem klausītājiem. Koncertprogramma “Rise” ir kā simbolisks apzīmējums mūsu dzīves kustībai un jaunradītajai mūzikai, un lielisks ievads pirms 2017.gada rudenī gaidāmā “Alaska Dremers” debijas albuma ieraksta.

Video Kristīne Prauliņa: https://www.youtube.com/watch?v=egpEO6I-0PA

Video “Alaska Dreamers”: https://vimeo.com/197176822

Biļetes uz koncertu no 7 eiro nopērkamas visās Biļešu paradīzes kasēs, interneta vietnē www.bilesuparadize.lv, kā arī koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā. Darba laiks no pulksten 10 līdz 20, svētdienās no 10 līdz 15. Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem, I un II grupas invalīdiem, kā arī ģimenēm un grupām pieejamas atlaides.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47752094sec.