Liepājnieki ielīgot aicina koncertestrādē «Pūt, vējiņi»

Liepājas pilsētas pašvaldība un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs piedāvā liepājniekiem un pilsētas viesiem svinēt Līgo svētkus Liepājā koncertestrādē "Pūt, vējiņi" 23. jūnijā no plkst. 20.30 līdz četriem rītā. Liepāja šogad līgos, baudot gan pazīstamu latviešu dziedošo aktieru un mūziķu Līgo vakara koncertprogrammu ar latviešu estrādes zelta dziesmām, gan tradicionālās Jāņuguns iedegšanu un lustīgu līgošanu nakts ballē līdz rīta gaismai.

Svētku koncertā pulksten 20.30 līgotājus priecēs Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks, Liepājas teātra aktrises Everita Pjata un Agnese Jēkabsone, kā arī dziedātājs Andris Ērglis un mūziķu grupa Jāņa Strazda vadībā. No pulksten 22.00 koncertdārzā jau tradicionāli kursies Jāņuguns, ko šogad kurs Ieva Tālberga un draugi, bet Jāņu rītu varēs sagaidīt Līgo nakts ballē kopā ar grupu "Dakota".

Līgotāji aicināti līdzi ņemt savu Līgo svētku groziņu vai arī baudīt gardumus kafejnīcā "Lotte Caffe" koncertestrādes "Pūt, vējiņi" dārzā.

Biļetes (5 EUR) pieejamas SIA "Biļešu Paradīze" kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv, kā arī svētku vakarā no plkst. 19.00 koncertestrādes "Pūt, vējiņi" kasē. Līgām, Jāņiem un bērniem līdz 12 gadiem, uzrādot personu apliecinošus dokumentus, ieeja pasākumā bez maksas.

Liepājas iedzīvotājus un pilsētas viesus kopā svinēt gada krāšņākos saulgriežus aicina Liepājas pilsētas pašvaldība, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs un Liepājas Kultūras pārvalde, atbalsta "IF P&C Insurance AS Latvijas filiāle".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.65495706sec.