Papildināta festivāla Summer Sound programma, šogad festivālā jauna skatuve

Vasaras krāšņākā pludmales festivāla Summer Sound mūzikas programmai pievienoti vairāki mākslinieki, to skaitā Tehnikums, Edavārdi un Singapūras Satīns. Tāpat festivāla apmeklētājus gaidīs pavisam jauna skatuve Koncertsēta, kurā uzstāsies Reinis Young, Tīna Šipkēvica, Ibstens Kūns, Martin Confused, Baiba Dēķena, Aivis Gailītis, improvizācijas teātris Prieka Ministrija un citi mākslinieki.

Dueta Tehnikums uzstāšanās ne tikai sola tikšanos ar vienu no šī brīža aktuālākajām Latvijas sintīpopa apvienībām, bet arī patīkamu atkalredzēšanos ar Ozolu, kura iepriekšējā gada uzstāšanās Summer Sound festivālā daudziem palikusi atmiņā kā viena no emocijām bagātākajām. Edavārdi pārliecinoši sevi pieteicis kā viens no Latvijas spēcīgākajiem reperiem, bet Singapūras Satīns neatstās vienaldzīgu nevienu – ja ne grupas lipīgās melodojas, tad ironiskie dziesmu vārdi pamatīgi uzkurina publiku.

Šogad Summer Sound pirmo reizi piedāvās jaunu skatuvi Koncertsēta, kura parka koku ieskauta aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē, piedāvājot bagātīgu kultūras programmu. Uz skatuves redzēsim lieliskus pašmāju mūziķus, tostarp čeļla un ģitāras virtuozus, bet interesantu dažādību radīs improvizācijas teātris un dzejas slams. Tāpat būs dzirdami mūziķi un jaunas apvienības no festivāla pilsētas Liepājas. Uz Koncertsētas skatuves kāps tādi mākslinieki kā Reinis Young, Tīna Šipkēvica, Ibstens Kūns, Martin Confused, Baiba Dēķena, Aivis Gailītis, Gints Cālītis, Greg John, Vilksnevilks un improvizācijas teātris Prieka Ministrija. Mūziķu saraksts uz šīs skatuves līdz festivāla tiks papildināts.

Šīs vasaras krāšņākais pludmales festivāls Summer Sound norisināsies Liepājā 28.-29.jūlijā ar vairāk kā 40 māksliniekiem. Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger, My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36629391sec.