Liepājā atklās Agra Klestrova un Andra Apšenieka fotoizstādi

Svētdien, 3. septembrī, pulksten 17.00 Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā un Foajē tiks atklāta foto mākslinieku Agra Klestrova un Andra Apšenieka izstāde "Viņa/2", kas būs skatāma līdz 1. oktobrim. Ieeja bez maksas.

Izstādē apskatāmi sieviešu portreti gan melnbaltajā, gan krāsainajā izpildījumā, par ko liecina izstādes nosaukums "Viņa", bet skaitlis "2" uzsver autoru skaitu. Izstādē apskatāmie darbi radīti laika posmā no 2012. gada līdz šodienai.

Abi autori galvenokārt fotografē portretus un aktus. Izstāde "Viņa/2" nav pirmā reize, kad abu autoru darbi eksponēti vienas izstādes ietvaros. Jau 2014. gadā autori ar saviem darbiem piedalījās fotogrāfu apvienības "Usmas darba grupa" izstādē Saldū.

Liepājnieks Agris Klestrovs ar fotografēšanu aizrāvies kopš bērnības, kad kopā ar vecāko brāli bildēja ar tēva "Zenit" aparātu. Bildes attīstīja paši vannas istabā. Viss, ko fotogrāfs prot, apgūts pašmācības ceļā – daudz lasot, skatoties, pētot, eksperimentējot un darbojoties. A. Klestrovs ir fotostudijas "FOTAST" biedrs. Bijušas vairākas personālizstādes gan Liepājā, gan arī citur Latvijā.

Rīdziniekam Andrim Apšeniekam fotografēšana ir hobijs kopš 2007. gada, kad, gan pašmācības ceļā, gan mācoties pie speciālistiem Latvijā un ārzemēs, tika apgūtas zināšanas par fotogrāfiju. Kopš 2014. gada piedalījies vairākās autoru grupu izstādēs Latvijā – Saldū, Liepājā, Olainē, Zvārtavā, Stāmerienā. Kopš 2015. gada piedalās starptautiskos mākslas foto konkursos, tai skaitā ar FIAP (Fédération Internationale de l'Art Photographique) un PSA (Photographic Society of America) patronāžu, kuros kopā iegūtas vairāk kā 120 godalgas. Žūrijas atzinību guvušie darbi ir eksponēti izstādēs Barselonā, Budapeštā, Atlantā, Lincā, Heraklionā un citviet pasaulē, kā arī drukāti grāmatās, piemēram, "Monochrome Photography Awards Annual Book 2016". 2015. un 2016. gadā eksponējis darbus personālizstādēs Jelgavā un Jūrmalā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43250895sec.