Jūras svētkos Liepājā uzstāsies grupa Triānas parks, bet bet, X-faktora dalībnieki un Greizais ratiņš

Šī gada 14. jūlijā  no pulksten 11.00 Liepājas promenādē norisināsies Jūras svētki, kuri šogad priecēs apmeklētājus ar plašu mūziķu klāstu, daudzveidīgu bērnu programmu, netradicionālām sporta spēlēm, ielu teātra māksliniekiem un jautriem priekšnesumiem no improvizācijas teātriem, Kuršu vikingu liellaivu sacensībām, “Liepājas Marīna” gleznu izstādi, svētku tirdziņu un citām aktivitātēm.

Jūras svētku muzikālajā “Zvaigžņu skatuves” programmā Jūras svētku apmeklētājus priecēs pašmāju poproka apvienība “Triānas parks”. Apvienība pavisam nesen laidusi klajā arī savu jaunāko studijas albumu “Alive” un arī svētkiem sagatavojusi krāšņu un daudzveidīgu programmu.

Savukārt grupa “bet bet” pazīstama jau kopš 1991. gada, kurā nemainīgi muzicē dziedātājs un dziesmu autors Zigfrīds Muktupāvels, bundzinieks un dziesmu autors Guntars Račs, kā arī ģitārists Uģis Tirzītis un basģitārists Andris Alviķis. Daudzas grupas dziesmas kļuvušas ļoti populāras un iemantojušas klausītāju nedalītu mīlestību, piemēram, "Pieklauvē", "Aizvējā", "Nekādu problēmu", "Man vienalga viss", "Sāksim visu no jaunu" un daudzas citas.

Jūras svētkos uzstāsies arī  X-faktora dalībnieki, kuri sevi jau pierādījuši ne tikai televīzijas šovā, bet arī aktīvi koncertē Latvijas pilsētās.

Visu paaudžu klausītājus priecēs Nacionālā teātra aktieru ansamblis “Greizais ratiņš” ar koncertprogrammu, kurā izskanēs daudzas no pēdējo gadu populārākajām dziesmām, kas aktieru izpildījumā ieguvušas jaunas un asprātīgas nianses. Aktieru veidotās populāru dziesmu parodijas raksturo smalka gaume, muzikalitāte, daudzbalsīgs dziedājums un sirsnīgums.

Aicinām iepazīties ar Jūras svētku programmu un pasākuma teritorijas karti www.liepaja.lv/jurassvetki

Svētkus organizē Liepājas Kultūras pārvalde, sadarbībā ar Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldi, Liepājas mākslas galeriju “Klints” un radošās pilnveides mākslas studiju “Mākslas pasāža RADI”. Visas svētku aktivitātes ir bez maksas.

Informējam, ka Jūras svētku laikā tiks veikta fotografēšana un video filmēšana. Jūsu personas datu saturošās informācijas apstrāde tiks veikta tikai norādītos un likumīgos nolūkos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88188291sec.