Liepājā varēs izbaudīt īpašu pastaigu «Izgaismotā Liepāja»

Lai pasniegtu īpašu dāvanu liepājniekiem un pilsētas viesiem Liepājas 395. dzimšanas dienā, ļaujot izbaudīt šarmanto Liepājas pilsētvidi un radot pēc iespējas plašākam cilvēku lokam svētku sajūtu, no 18. līdz 21. martam Liepājas pašvaldība aicinās izbaudīt īpašu pastaigu maršrutu "Izgaismotā Liepāja".

Četru dienu garumā katru vakaru liepājnieki un viesi varēs aplūkot gaismās pārvērsto Liepāju un kājām izstaigāt īpaši radītu gaismas objektu maršrutu.

Pastaigas "Izgaismotā Liepāja" atklāšana notiks Liepājas dzimšanas dienā, 2020. gada 18. martā, plkst. 19.00 pie koncertzāles "Lielais dzintars" ar gaismas izrādi "Gaismas slepenā dzīve".

Gaismas objektus veidos zināmi un atzīti gaismas un video mākslinieki no Liepājas un visas Latvijas, kā arī objektu realizācijā tiks iesaistīti pieredzējuši tehniskā aprīkojuma nodrošinājuma uzņēmumi. Pastaigas ietvaros pirmo reizi Latvijā notiks pilsētvides videoprojekciju konkurss, pilsētas izgaismošanā būs aicināti iesaistīties arī pilsētas uzņēmumi un iedzīvotāji.

Pastaigas laikā būs apskatāma gaisma un tās izpausmes visdažādākajās tās variācijās – varēs baudīt gan kinētiskus gaismas objektus, gan izgaismotas ēku fasādes, tiks izmantoti gan lieljaudas gaismas stari, gan lāzeri un video projekcijas.

Objekti būs apskatāmi katru pasākuma dienu no plkst. 19.00 līdz plkst. 23.00.

Seko līdzi aktualitātēm Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja mājaslapā liepaja.travel

Pastaigu "Izgaismotā Liepāja" organizē Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde "Kultūras pārvalde" sadarbībā ar uzņēmumu "UNTITLED originals", kas piedalījušies gaismas festivāla "Staro Rīga" realizācijā un dažādās Latvijas pilsētās rīkojuši vairākus multimediālus gaismas projektus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Latvija
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.63628221sec.