Aktīvā dzīvesstila piekritējus aicina piedzīvot aizraujošu vasaru Liepājā

Visa augusta garumā “BB Wakepark” (Karosta, Beberliņi) piedāvā Liepājā vēl nebijušas aktīvā tūrisma iespējas – “BB Summer Bootcamps”, kas ir četras atšķirīgas nometnes ar fokusu uz slackline, veikbordu, jogu, vai sērfu un sērfskeitu.

“Angļu valodā ir precīzāks apzīmējums – bootcamps. Tie ir uz konkrētu aktivitāti fokusēti intensīvi treniņu apmācību kursi. Katrs no šiem bootcampiem trīs dienu garumā piedāvā apgūt jaunas iemaņas un piedzīvot vēl nebijušas sajūtas. Lai gan mūsu bāzes vieta būs veikparks, apgūt varēs ne tikai veikošanu, bet arī veikparkam neraksturīgas aktivitātes – balansēšanas mākslu, jeb slackline, jogu, sērfu un sērfskeitu” stāsta Santa Vēvere, “BB Wakepark” vadītāja, kas pati labprāt piedalītos visās minētajās nometnēs, “Tas būs tiešām aizraujoši! Esam piesaistījuši profesionālus attiecīgo jomu instruktorus, kuriem tas nav tikai sports, bet dzīvesstils. Piedalīties aicinām gan iesācējus, kas šīs aktivitātes apgūs no pašiem pamatiem, gan arī tos, kas varēs savas prasmes pilnveidot profesionālā līmenī.”

“BB Summer Bootcamps” sērija iesāksies ar slackline nometni no 12. – 14. augustam, ko vadīs slackline kultūras aizsācējs Latvijā Uģis Čakars. Tai sekos veikbords no 17. – 19. augustam ar vienu no izcilākajiem veikbordistiem, kā arī atzītākajiem veikborda instruktoriem Dmitriju Zeiglišu priekšgalā. Jogas un meditācijas nometni no 20. – 22. augustam vadīs pieredzes bagātā jogas speciāliste Agnese Erba. Savukārt sērfa un sērfskeita nometne no 26.- 28. augustam notiks Latvijas sērfa pioniera, “Boards.lv” izveidotāja Renāra Bīrmaņa vadībā. Dzīvošana – turpat uz vietas “BB Camping” bungalow tipa mājiņās, vai teltīs.

Nometnes dalībniekiem būs iespēja savus spēkus izmēģināt arī piedzīvojumu parkā “Tarzāns”, bet pēc saspringtās aktīvās dienas daļas relaksēties pirtiņā un baļļā. Neizpaliks šāda veida pasākumiem tik svarīgā detaļa – nesteidzīgie vakari ar iedvesmojošām sarunām un stāstiem pie ugunskura.

Vairāk informācijas – www.bbwakepark.lv 

Projekts “BB Summer Bootcamps” tapis sadarbībā ar Liepājas pilsētu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46951103sec.