Liepāja - labākā vieta mierpilnai atpūtai kopā ar ģimeni!

Liepāja ir labākā vieta, kur atpūsties kopā ģimeni – daba rokas stiepiena attālumā, bērniem droša un piemērota vide. Unikālu atmosfēru atklās Liepājas mazās, mājīgās ieliņas, kuras krāšņo Ziemassvētku dekorācijas.

Aicinot atbildīgi plānot savu atpūtu, piedāvājam baudīt aktivitātes svaigā gaisā:

Iepazīsti Liepāju jautrā un aktīvā veidā, kopā ar ģimeni pārbaudot savas orientēšanās spējas kādā no trīs Liepājs pilsētas orientēšanās poligoniem:

•    Orientēšanās poligons Liepājas centrā

•    Orientēšanās poligons Karostā

•    Orientēšanās poligons Beberliņos

Smel enerģiju parkā!

Trīs kilometrus garais Liepājas Jūrmalas parks ir 50 hektārus plašs – šobrīd viens no lielākajiem stādītajiem parkiem Latvijā. Parkā ir pastaigu takas, bērnu aktīvās atpūtas laukums un garda kafija un uzkodas līdzņemšanai.

Pastaigājies pa Zirgu salas taku!

Četrus kilometrus gara pastaigu taka ar koka laipām, divām skatu platformām ezerā un putnu vērošanas torni. Taka papildināta ar daudzveidīgiem augu stādījumiem, āra trenažieriem un iekārtotām atpūtas vietām. Zirgu sala ir lielākā no 15 Liepājas ezera salām.

Ļauj svaigajam gaisam un vējam "uzlādēt tavas baterijas" pastaigā pa Liepājas pludmali. Liepāja lepojas ar savu pludmali – dabisku, neapbūvētu, smalkākajām un baltākajām smiltīm klātu.

Izbrauc ar velosipēdu pa vairāk nekā 50 kilometru garo veloceļu!

Dodoties izbraucienā ar velosipēdu, var baudīt gan šarmantos parkus, gan veldzējošo jūru, gan plašos mežus un skaisto dabu! Vēju pilsētā iznomājami gan pilsētas un kalnu velosipēdi, gan elektrovelosipēdi.

Atpūties no lielpilsētas burzmas un izvējojies Karostā!

Liepājai raksturīgā vide un mentalitāte ļauj attīrīt prātu, attīstīties un raisīties jaunām domām un idejām. Izvējojies Karostā, pastaigājies gar jūras vai ezera krastu. “Nolaid tvaiku”, paskaties uz lietām no citas puses, uzlādējies, eksperimentē un radi kaut ko jaunu.

Paliec stilīgā viesnīcā!

Liepājā ir daudzveidīgs viesnīcu piedāvājums – sākot no pieczvaigžņu viesnīcas pašā promenādes malā, beidzot ar klasiski formālā stilā ieturētām un īpašā dizainā veidotām viesnīcām, kas ierīkotas senu rūpnīcu ēkās.

Palutini sevi ar gardām brokastīm, pusdienām vai vakariņām no Liepājas restorānu un kafejnīcu piedāvājuma, kuras tiks piegādātas līdz tavām durvīm, vai pasūti līdzņemšanai.

Aicinām plānot atpūtu Liepājā atbildīgi un ņemt vērā visus valstī noteiktos veselības drošības ierobežojumus!

Vairāk informācija par papildus pakalpojumiem, kā arī konkrētāk jautā Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja speciālistiem, Rožu laukumā 5/6, zvanot pa tālruni 63 480 808 vai rakstot uz e  - pastu info@liepaja.travel

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42870998sec.