BB wakepark gatavojas lielākajam gada pasākumam – BB Summer Jam

31. jūlijā atpūtas parkā “BB wakepark” (Liepāja, Beberliņi) norisināsies gadskārtējās veikborda sacensības “BB Summer Jam”, kas vienmēr noslēdzas ar dzīvās mūzikas koncertiem turpat zem priedēm veikparka jaukajā atmosfērā. Pasākums ir baudāms bezmaksas!

“Šis ir tas brīdis, ko katru sezonu gaidām ar milzīgāko prieku, jo tā būs mūsu lieliskā vasara, ko svinēsim visā tās krāšņumā! “BB Summer Jam” arī šoreiz ceram baudīt sauli, ūdens priekus, smaidīgus cilvēkus, dzīvo mūziku klātienē, bērnu smieklus, veldzējošus dzērienus, un sacensību garu,” stāsta “BB wakepark” vadītāja Santa Vēvere.

“BB Summer Jam” katru sezonu Liepājā norisinās jau kopš 2014. gada, un to baudīt brauc ne tikai šī sporta veida piekritēji, bet arī citi aktīvās atpūtas cienītāji un publika, kas vienkārši vēlas baudīt lielisku vasaras ballītes atmosfēru.

Šogad organizatori pasākumu sola vēl daudzpusīgāku un iespaidīgāku, jo paralēli veikborda sacensībām, notiks arī skeitborda sacensības minirampā, kā arī Boards.lv sērfa kauss, kas pie labas viļņu prognozes norisināsies nākamajā dienā Karostas Ziemeļu mola pludmalē.

Veikborda sacensību dalībnieki savu varēšanu rādīs vairākās grupās, no kurām visiespaidīgākais būs profesionāļu grupas sniegums un ”Best Trick” disciplīna, kur veikbordisti rādīs savus pārgalvīgākos trikus, kas parastajos starta braucienos pārsvarā netiek iekļauti. Sacensības labas mūzikas pavadījumā, aktīvāk vai mazāk aktīvi atpūšoties, varēs vērot visas dienas garumā, bet kulminācija ar jaudīgākajiem braucieniem gaidāma no pulksten 16.

Par vasarīgiem deju ritmiem visas dienas garumā rūpēsies DJ All-Viss, bet dienas noslēgumā uz brīvdabas skatuves ar klātienes koncertu uzstāsies Katrīna Kabiņecka & The Groovy Funk Band, asprātīgā pankroka grupa “Tumors”, hiphoperis Packman un DJ Nina Elektrichka.

Pasākums “BB Summer Jam” ir apmeklējams bez maksas, bet ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.09308982sec.