Liepājnieki aicina atklāt pilsētu no jauna

Sākot ar februāri liepājniekiem un pilsētas viesiem būs pieejams jauns, izklaidējošs piedzīvojums – sajūtu meklēšanas spēle “Atklāts Liepājā”, kas sevī ietver ne tikai aizraujošu un izzinošu ekskursiju pilsētvidē, bet arī dažādu Liepājas uzņēmēju pakalpojumu izmantošanu tās laikā. Tas ir lielisks atpūtas un izklaides komplekts nelielām grupām un darba kolektīviem, kuri nolēmuši brīvdienas pavadīt Liepājā.

Sajūtu meklēšanas spēle “Atklāts Liepājā” iekļauj dažādu nozīmīgu un arī mazāk zināmu Liepājas apskates objektu, kultūrvietu, uzņēmumu apmeklējumus, kuri ļauj vēl personiskāk iepazīt Liepājas stāstu un tās vērtības. Kontrolpunkti, līdzīgi kā orientēšanās spēlēs, ir atzīmēti kartē, tomēr veiksmīgai lokāciju atrašanai un uzdevumu izpildei nepieciešams palauzīt galvu gluži kā rēbusā, jo to apraksti veidoti mīklās.

“Laikā, kad epidemioloģiskā situācija ir neskaidra un mēs nezinām, kad pilnvērtīgi atgriezīsimies pie klātienes pasākumiem, mūsu mērķis bija radīt notikumu, kurš vienlaikus var norisināties dažādās vietās, neradot pulcēšanās riskus, tomēr sniedzot reāla pasākuma un svētku sajūtu tā baudītājiem,” stāsta idejas autors, kompānijas SIA Šarmants vadītājs Ritvars Embrekts, “Jau kādu laiku esam domājuši par to, ka Liepājai pietrūkst tāda “viesošanās komplekta”, kas sniedz iespēju pilsētas apmeklētājiem ar vienu pirkumu tikt pa plaša, saturiski vienota pakalpojumu klāsta Liepājas iepazīšanai.”

Spēles laikā dalībniekiem ir iespēja paviesoties dažādos objektos, satikt sabiedrībā pazīstamus liepājniekus un tēlus, piedalīties degustācijās, pārbaudīt savus talantus un prasmes, kā arī uzzināt vērtīgu informāciju par Liepāju. Azartu piešķir faktors, ka dalībnieki tiek dalīti komandās un tās savā starpā sacenšas, kurai Liepāju atklāt izdosies vislabāk.

Pakalpojums pieejams grupām no 10 personām, un tā kontrolpunkti un uzdevumi tiks individuāli pielāgoti katram klientam, viņa vēlmēm un personu skaitam, akcentējot aktīvo atpūtu, kultūru vai mākslu. Tas spēli arī padara unikālu, jo katru reizi tās scenārijs tiks mainīts. Savukārt dienas noslēgumā pilsētas atklājējiem ir iespēja izbaudīt gastronomisko performanci “Sajūti Liepājas garšu”. No Karostas tuneļa tā tikusi pārcelta uz pieczvaigžņu viesnīcas Promenade Hotel mājīgajām telpām un piedzīvojusi arī dažādus tehniskus uzlabojumus.

“Tā kā interese par šo garšu piedzīvojumu ir samērā liela un ik pa laikam saņemam kādu ziņu ar jautājumu, vai performance atgriezīsies tunelī, esam nolēmuši to rekonstruēt un ar dažādiem jaunievedumiem ienest siltās telpās,” piebilst Ritvars, “Joprojām esam saglabājuši Maijas Kalniņas oriģinālscenāriju, Emīla Dreiblata balss audio ierakstus un būtiskākos Liepājas simbolus, tomēr notikušas arī dažādas korekcijas, turklāt īpašu ēdienkarti izstrādājuši un pašas sešu kārtu vakariņas šoreiz gatavo restorāna Piano komanda.”

“Pandēmija ļoti izteikti mainījusi ceļotāju paradumus. Aktīvi piedaloties starptautiskās kontaktbiržās un prezentācijās tiešsaistē visā pasaulē, tūrisma aģentūras un operatori bieži atgādina, ka šobrīd tūristi ceļo mazās grupās vai pat paši patstāvīgi un savā galamērķī vēlas saņemt viņiem īpaši veidotus piedāvājumus, tā saucamos “Incentive Tours”,” stāsta Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Sintija Pusaudze, “Arī Liepāja ir pozitīvi pielāgojusies jaunajiem ceļotāju paradumiem un vēlmēm, jo mums ir pieejams teju pilnīgi viss, lai ikvienam viesim tas būtu atmiņā ilgi paliekošs ceļojums. Mēs ļoti novērtējam ikviena uzņēmēja ieguldījumu, lai Liepāja kļūtu par vēl lielāku magnētu kā Latvijas, tā ārvalstu viesiem.”

Sajūtu meklēšanas spēles cena ir sākot no 1300 EUR + PVN grupai. Tajā iekļaujas visu apskates objektu apmeklējumi, pakalpojumu nodrošinājumi, degustācijas un balvas. Vakariņu performances cena ir no 2200 EUR + PVN visai grupai. Cenas ir atkarīgas no dalībnieku skaita grupā un to vēlmēm. Pakalpojumus iespējams iegādāties kopā vai atsevišķi. Vakariņu apmeklētājiem arī pieejama īpaša 25% atlaide naktsmītnei viesnīcās Promenade Hotel un Art Hotel Roma. Sīkāku informāciju varat uzzināt rakstot uz e-pastu sarmantipasakumi@gmail.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.609514sec.