Ieplāno Liepāju kopā ar klasesbiedriem

Liepāja un tās apkārtne ir aizraujošu piedzīvojumu pilna gan izzinošām skolēnu ekskursiju grupām, gan ģimenēm ar bērniem laiskām brīvdienām.

Liepājas interjera muzejs “Hoijeres kundzes viesu nams”

Aicinām iepazīties ar Hoijeres kundzes vēsturisko namu, uzzināt nedzirdētus faktus un plašāk iepazīties ar unikālajiem 17.-20.gs interjera priekšmetiem.  Izglītojošajām nodarbībām un ekskursijām nepieciešams pieteikties iepriekš.

+371 29605223; inga.ziverte@liepaja.lv

Koncertzāle “Lielais dzintars”

Starptautiski atzītā arhitektūras pērle - Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars” piedāvā gan ekskursijas grupām gida pavadībā, kuru laikā skolēni ielūkosies vīnogu dārzam līdzīgajā Lielajā zālē un citās koncertu un mākslas telpās, no kurām paveras brīnišķīgs panorāmas skats uz pilsētu, gan muzikālas nodarbības “No trokšņa līdz skaņdarbam”, kas notiek gan klātienē, gan tiešsaistē un sniedz lielisku iespēju muzicēt kopā ar kādu no orķestra mūziķiem.

+371 63424555; info@lielaisdzintars.lv

Zinātnes un izglītības inovāciju centrs ZIIC

Atklāj zinātni taustāmā un uzskatāmā veidā Zinātnes un izglītības inovāciju  centrā (ZIIC). ZIIC filiāle Autoru ielā 4/6  piedāvā vairāk nekā 20 interaktīvus eksponātus, kā arī mūsdienu izglītības tehnoloģijas, kas apgūstamas  praktiskā darbībā STEM un IT jomu nodarbībās. Savukārt ZIIC Dabas māja Zirgu salā 2 aicina ekskursijās iepazīt vides zinātni – bioloģiju, ekoloģiju, zooloģiju  un citas ar dabu saistītas nozares.

Autoru iela 4/6, +371 25728867, ziic@liepaja.edu.lv

Zirgu sala 2, +371 26644834, dabasmaja@liepaja.edu.lv

LOC Baseins&Spa

Kurp doties klases ekskursijā? Kā lielisku alternatīvu ierastajiem ekskursiju maršrutiem un apskates vietām, Liepājas Olimpiskais centrs klases kolektīviem piedāvā iespēju atpūsties un izklaidēties Liepājas Olimpiskā centra Baseina un SPA kompleksā.

+371 29876501; toms@loc.lv

Piedzīvojums Karostā

Karosta ir daļa no Liepājas, bet reizē – pasaule pati par sevi. Tā ir brīnumaina, paradoksāla un unikāla vieta ne tikai Latvijas, bet arī pasaules vēsturē. Karosta ir viens no neparastākajiem objektiem Latvijā. Karostas iepazīšanai piedāvājam ekskursijas pa cietumu, fortiem, ūdenstorni, brīvības cīņu vietām. Šovs Karostas cietumā, "Bēgšana no PSRS" Ziemeļu fortos. Brīvības taka vai velo orientēšanās. Ēdināšana un nakšņošana cietumā. Notikt var viss...

+371 26369470; info@karostascietums.lv

Liepājas teātris

Ielūkojies Liepājas teātra aizkulisēs!

Dodies ekskursijā pa vecākā latviešu teātra aizkulisēm gida pavadībā.

Cena: 4 EUR no personas (pedagogam bez maksas)


Skaties Liepājas teātra izrādes!

Apmeklē izrādes klātienē vai piedalies attālinātā piedzīvojumā, skatoties tiešsaistes izrādes ZOOM platformā – mācībizrāde "Kā top izrāde?" (4.-12. klasei) un “Sapraši un nesapraši” (1.-5. klasei).

+371 29352460; ieva.dzerkale@liepajasteatris.lv

Liepājas Leļļu teātris

Ekskursija Liepājas leļļu teātrī atklās leļļu valstības noslēpumus - izrāžu un leļļu tapšanu, Leļļu vadīšanas un citus aktiera profesijas knifus. Iejūties arī Tu aktiera lomā un ielūkojies izrādes tapšanas aizkulisēs!

+371 26594529; izrades@liepajaslelle.lv

Liepājas muzejs

Liepājas muzeja izglītojošo programmu piedāvājumu veido pastāvīgās nodarbības, kuras ir pieejamas visa gada garumā, kā arī sezonālās un konkrētām mākslas izstādēm izstrādātas nodarbības.

+371 29605223, +371 63422604; ieva.dzintare@liepaja.lv vai muzejs@liepaja.lv

Piedāvājumu skolēnu ekskursijām Liepājas apkārtnē skaties šeit: https://liepaja.travel/piedavajums-skoleniem-un-gimenem-ar-berniem/

Ieplāno Liepāju!

www.liepaja.travel

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40054488sec.