Leģendārā grupa «Credo» Valsts svētku nogales ballītē pieskandinās Liepājas klubu «Kursa»

Turpinot svinēt Valsts svētkus, sestdien, 19. novembrī, uz koncertu – ballīti aicina leģendārā latviešu poproka grupa “Credo”. Deju vakarā kopā ar DJ Mārci Grīnbartu mūziķi pieskandinās šovasar atdzimušo, slaveno Liepājas klubu “Kursa”, atskaņojot grupas zelta fondu un spilgtākās pašmāju estrādes mūzikas pērles.

“Tas būs leģendāri – grupa, vieta un pasākums!” uzsver Valsts svētku nedēļas nogales balles organizatori, kas apmeklētājiem sola neaizmirstamus, bezrūpīgus svētkus un karstas dejas lieliskā atmosfērā.

“Ko tu dungo savā kabatā?” skan populāras “Credo” dziesmas teksts, kas nu kļuvis par svētku balles moto. Vakara gaitā klausītājus no skatuves sveiks grupas “Credo” lieliskie mūziķi — Guntis Veits (balss, ģitāra), Gundars Lintiņš (sitamie instrumenti), Guntars Endzelis (ģitāras) un Aivars Vīksna (bass), aicinot dziedāt līdz un ļauties dejām pie tādām labi zināmām dziesmām kā “Meitene ar kallu ziediem”, “Ūsainā puķe”, “Disnejlenda”, “Neko nevar skaidri zināt”, “Kad nekas nav palicis tevī”, “Ko tu dungo savā kabatā” un citām. “Bez jau zināmajām un atpazīstamajām dziesmām būs arī mājsēdes laikā sastrādātās. Nāc, ballējies un nosvini Valsts svētkus!” aicina grupas līderis Guntis Veits.

No plkst. 20.00 klausītājus sagaidīs, kā arī par balles atmosfēru un viesu izklaidēšanu rūpēsies DJ Mārcis Grīnbarts: “Tas nebūs pārsteigums, ka arī manu muzikālo gaumi kā tīnim pagājušā gadsimta 80. gados veidoja fantastiskās Liepājas grupas “Credo” daiļrade. Atminos savu pirmo diskotēku 5. klases vakarā – mūzika, kas no no platēm pārrakstīta uz lentām, noformējumam pašu rokām sazīmēti plakāti, un viens no tiem, protams, unikālais grupas “Credo” plakāts ar tikai viņiem raksturīgo šriftu. Nieka 38 gadus vēlāk grupa “Credo” un es, DJ Mārcis Grīnbarts, būsim uz vienas skatuves!”  

Klubs “Kursa” atrodas Liepājā, Zvejnieku alejā 11a. Tas 60. gadu beigās atklāts reiz varenā kolhoza "Boļševiks" paspārnē. Pēc vairāku gadu "klusēšanas" šogad klubs ir atdzīvojies, un līdz šim aizvadītā gadsimta autentiskajā kultūras namā jau atzīmēti vairāki vērienīgi svētki kopā ar tādiem mūziķiem kā Uldis Marhilevičs, Renārs Kaupers, Zigrīds Muktupāvels, Ainars Virga, Andris Ērglis un daudziem citiem.

Pasākuma laikā darbosies bārs un bufete. Ieeja no plkst. 20.00. Ieeja no 18 gadu vecuma. Pasākumu organizē: Klubs “Kursa” sadarbībā ar SIA “Liepaja Music”. Biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā jau pieejamas interneta vietnē Aula.lv: https://www.aula.lv/pasakumi/ballejies-ar-grupu-credo?event=1358. Pasākumam tuvojoties, kā arī veicot biļešu iegādi pie ieejas pasākuma dienā, biļešu cenas tiks paaugstinātas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64447713sec.