Liepājā jau otro reizi notiks Zivju ielas svētki

Ar devīzi "Izmet enkuru!" 21.08.2010 Liepājā jau otro gadu notiks pasākums ar nosaukumu "Zivju ielas svētki 2010". Pasākuma mērķis ir aktivizēt iedzīvotāju līdzdalību dažādos kultūras pasākumos, kā arī iesaistīt Zivju ielas veikalus, jaunos uzņēmējus un tirgotājus, piedāvājot pircējiem īpašas svētku atlaides un iespēju iegādāties dažādas pašdarinātas preces. Svētku sākums plānots pulksten 19:00 un turpināsies līdz pusnaktij.

Svētku idejas autori ir vairāki jaunieši, kas, izpētot Liepājas pilsētas pirmsākumus, atklājuši, ka pie Kuršu laukuma senāk atradies zivju tirgus. Laukumu starp Zivju, Kungu un Stendera ielu kopš 18. gs. sauca par „bodīšu laukumu” daudzo veikaliņu dēļ. Tieši pamatojoties uz šo vēsturisko faktu, jauniešiem radās doma par svētku galveno faktoru – vakara izpārdošanu un akcijām dažādos Zivju ielas veikalos.

Tā kā Zivju ielas svētki šogad plānoti jau daudz plašāki nekā pirmajā gadā, tad organizatori aicina pieteikties tirgotājus un vietējos uzņēmējus ar dažādām pašdarinātām precēm un ražojumiem. Līdz 19. augustam ielu tirdzniecībai var pieteikties pie Dainas Vanagas, sūtot pieteikumu uz e-pastu: daina.vanaga@mesliepajai.lv vai, zvanot uz mobilo tālruni +371 29194404.

Ar Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkursa atbalstu Zivju ielas svētkos plānota arī interesanta kultūras programma, kas izpārdošanu padarīs aizraujošāku. Dažādi muzikāli priekšnesumi notiks „Romas” dārzā, kur uzstāsies „Dixieland Band-Hot Express” no Daugavpils, Liepājā viesosies Samanta Tīna no „Okartes akadēmijas” un arī citi mūziķi.
Muzikālus pārsteigumus būs sarūpējis arī Rietumu radio un Latvijas 1. Rokkafejnīca. Kinoteātris „Balle” demonstrēs filmas par zivīm un savu uznācienu Zivju ielas svētkos gatavo arī Liepājas teātra jaunie aktieri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65135908sec.