Liepājā plaši atzīmēs stinšu svētkus

Jau otro gadu pēc kārtas liepājniekus un pilsētas viesus sagaida viens no ziemas interesantākajiem pasākumiem ģimenēm un bērniem – "Stinšu svētki Liepājā", kas 2016. gada 13. februārī no plkst. 11.00 līdz 17.00 norisināsies pie Tirdzniecības kanāla, Vecajā ostmalā. Papildus svētkiem notiks arī stinšu zemledus makšķerēšanas sacensības.

Lai paplašinātu svētku piedāvājumu un padarītu to vēl daudzveidīgāku, Liepājas restorāni un kafejnīcas savās ēdienkartēs sniegs īpašo piedāvājumu – dažādus zivju ēdienus.

"Stinšu svētki Liepājā" centrālais pasākums notiks sestdien, 13. februārī, pie Tirdzniecības kanāla, iepretim t/c "Ostmala". Šogad svētku laikā ikviens apmeklētājs varēs baudīt plašu zivju ēdienu sortimentu, klausīties muzikālus priekšnesumus un iesaistīties  dažādās aktivitātēs. Atsevišķā apsildāmajā teltī bērnus gaidīs pasaku tēli, lai dotos kopīgās rotaļās, gatavotu pirātu un nāru tērpus, kā arī vērotu dažādus burvju trikus. Īpašu pārsteigumu mazajiem pasākuma dalībniekiem būs sarūpējis zinātkāres centrs "Zili brīnumi", kas bērniem rādīs dažādus zilus brīnumus.

Uz pasākumu ieradīsies arī Latvijas dzīvnieku audzētāju biedrība "AKO", kas pasākuma ietvaros apmeklētājiem sniegs paraugdemonstrējumus, kopā ar bērniem piedalīsies stafetēs un iesaistīs bērnus jautrās rotaļās. Visas dienas garumā par simbolisku samaksu bērnus vizinās apmācīti zirgi.

Paralēli svētkiem pie Makšķernieku namiņa, Vecajā ostmalā 11, norisināsies stinšu zemledus makšķerēšanas sacensības. Uzvarētāju un dalībniekus gaida vērtīgas balvas. Makšķerēšanas sacensības organizē uzņēmums "Sofijas laivas", savukārt galvenais tiesnesis un padomu devējs būs vides pētnieks un žurnālists Māris Olte.

Pieteikties sacensībām var, aizpildot pieteikšanās anketu mājaslapā. Papildu informācija par makšķerēšanas sacensībām: Turaids Šēfers, m.t. 29339677.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.524436sec.