Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem „Ziemas garšu svinēšana”. Pasākuma laikā no plkst.12.00 līdz 16.00 apmeklētāji būs aicināti ļauties gastronomiskam piedzīvojumam un izbaudīt astoņu labāko Rīgas–Gaujas reģiona restorānu šefpavāru ēdienus, kas gatavoti brīvā dabā uz dzīvās uguns.

Izaicinājumu pieņēmuši un ar ziemīgām garšām pārsteigs restorāni: „Entresol” un šefpavārs Raimonds Zommers, „FERMA Restaurant” un šefpavārs Māris Astičs, „Restorāns 3” un šefpavārs Ēriks Dreibants, „Kungu Rija” un šefpavārs Gvido Skoboļevs, Mālpils muižas restorāns un šefpavāre Aija Gabrāne, Bīriņu pils restorāns un šefpavārs Kaspars Rocēns, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā un šefpavārs Uģis Veits, kā arī siguldiešu un pilsētas viesu iecienītā kafejnīca „Misters Biskvīts”.

Pasākumā varēs mieloties ar grilētiem nēģiem, noturētas liellopa gaļas burgeriem, kūpinātu burkānu zupu, mežacūkas sautējumu,  melnā ķiploka kēksiem, briedinātas rupjmaizes desertu, pīlādžu un ābolu strūdeli un citiem gardumiem.  Ēdienu cenas būs no 3 līdz 5 eiro. Pasākuma apmeklētājiem jāņem vērā, ka norēķināties varēs tikai skaidrā naudā.

Restorānu sarūpēto garšas baudījumu papildinās vietējie Siguldas novada labumi, tostarp vīni no vīna darītavām „Zilver” un „Krimuldas muiža”, dabīgas sulas no „Dabas laboratorija”, kā arī siltā gelato virtuļi un pašu gatavota šokolāde no „Bliss Gelato”.

Par atmosfēru un muzikālo baudījumu gādās mūsdienu tautas mūzikas grupa  „Jauno Jāņu orķestris” – grupas „Dzelzs Vilks” radīts projekts, kas latvju dainu enerģiju pārvērš oriģinālās kompozīcijās, kā arī ekoloģiskās mūzikas grupa „Ducele”, kas spēlē pop, folk hipsterroku.

Tā kā pasākums norisināsies brīvā dabā, apmeklētāji aicināti ģērbties atbilstoši laikapstākļiem!

Jāpiebilst, ka sportiskākie gardēži šajā dienā aicināti apmeklēt arī bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda”, kur no 27. līdz 28.janvārim varēs vērot aizraujošas sacensības – Eiropas čempionātu kamaniņu sportā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15638494sec.