Zelta rudens atklāšanas svētki Siguldā

Siguldas sirdī – Siguldas pils kvartālā 26. septembrī norisināsies Zelta rudens sezonas atklāšanas svētki ar lustīgu tirdziņu, gardiem našķiem un vakara noslēgumu divu izcilu muzikālo apvienību – “Sudden Lights” un “Oranžās brīvdienas” – pavadījumā.


No plkst. 11.00 visas dienas garumā Siguldas pils kvartālā pie amatniekiem, zemniekiem un dažādu arodu pratējiem būs iespēja iegādāties daudzveidīgu produkciju Zelta lapu tirdziņā, kā arī piedalīties atraktīvās izklaidēs gan lieliem, gan maziem. Zinātkārie varēs piedalīties meistarklasēs un konkursos pie Siguldas pils kvartāla amatniekiem – būs iespēja ielūkoties keramikas darbnīcā, Ādas artelī izzināt ādas izstrādājumu izgatavošanu, kā arī iepazīties ar rotu amatnieku darbu. Muižas koka māja gaidīs ikvienu, kas vēl nav paguvis paviesoties Dzīvā Sudraba muzejā. Tajā aplūkojamas unikālas sudraba ekspozīcijas, ko veidojis juvelieris, mākslinieks un filozofs Oļegs Auzers.


Zelta rudens sezonas atklāšanas svētkos Siguldas pils kvartālā notiks “Rudens Street Food”, kurā būs iespēja sevi un savus tuvākos lutināt ar gardām maltītēm no Siguldas labākajiem ēdinātājiem un tuvējo novadu restorāniem. Atvadās no vasaras apmeklētāji aicināti nogaršot Siguldas saldējumu.


Aktīvākas atpūtas cienītājus aicinām piedalīties ģimeņu orientēšanās spēlē “Zelta spieķis” ar startu plkst. 13.00 Siguldas Svētku laukumā. Uzvarētāju apbalvošana – plkst. 15. 00 Siguldas pils kvartālā.

 
Dienas noslēgumā rudens mīļotājus ar jaudīgu koncertu priecēs muzikālās apvienības – plkst. 19.00 “Sudden Lights” un plkst. 20.00 “Oranžās brīvdienas”. Biļetes cena uz abiem koncertiem – 5 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – bez maksas.


Zelta rudens sezonas atklāšanas dalībniekus un viesus aicinām ņemt vērā: lai piedalītos svinībās ar savu produkciju, jānodrošina videi draudzīgs iepakojums. Tirdzniecības noteikumi pieejami šeit; pieteikums dalībai Zelta lapu tirdziņā šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.575032sec.