Siguldas Pils parkā var aplūkot gaismas noformējuma objektu «Laimes aka»

Tuvojoties gadumijai, Siguldas Pils parkā var aplūkot atmosfērisku gaismas noformējuma objektu „Laimes aka”, kas piedāvā izbaudīt noskaņām bagātu vidi un īstenot laba vēlējumus sev, saviem tuvajiem un visai sabiedrībai.

 „Laimes aka” ir atmosfērisks audiovizuāls tēlojums, kura saturā satiekas bagātīgs gaismas noformējums ar Kārļa Jirgena mūziku un tematisku vēstījumu, kas mudina ikkatru domāt gaišas domas un gadumijas laikā lūkoties nākotnē ar pozitīvu un cerīgu skatu, kā arī vēlēt šīs vērtības citiem.

Gaismas noformējuma objekta idejas sakņojas latviešu folkloras zīmēs. Siguldas Pils parka centrā uz paaugstinājuma atrodas Akas zīme, ko ieskauj kustīgi gaismas starmeši, radot maģiski iedvesmojošu sajūtu. Ikkatrs apmeklētājs aicināts nostāties šajā vietā un izbaudīt vides vizuālo noformējumu, kā arī iedomāties kādu vēlēšanos.

Gaismas noformējuma objekts Siguldas Pils parkā darbojas no 18. decembra un būs aplūkojams līdz 2. janvārim. Tā darba laiki ir katru darba dienu no 17. 00 līdz 23.00, bet brīvdienās un svētku dienās no plkst. 16.00 līdz 23.00.

Siguldas pils parka apmeklētāji, uzlūkojot gaismas objektu, aicināti ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus – izvairīties no drūzmēšanās, kā arī lietot sejas aizsegus.

Gaismas noformējums tapis Siguldas novada pašvaldībai sadarbojoties ar radošo apvienību „I DID IT”. Objekta tehnisko nodrošinājumu veic SIA „Magic Nebula” un SIA „RJK”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47318697sec.