«Siguldas DEVONS» šajā nedēļas nogalē svin 5. sezonas atklāšanu

Siguldas novada Kultūras centrs “Siguldas devons” jau piekto sezonu priecēs ar daudzveidīgu kultūras piedāvājumu. Jaunā sezona tiks atklāta no 9.-11. septembrim un programmā sev saistošo varēs atrast ikviens.

Jauno sezonu atklāsim ar Aijas Andrejevas un The Very Cool People koncertu un īpašajiem viesiem “Antikvariniai Kašpirovskio dantys” no Lietuvas un piedāvājot arī Siguldā pieredzēt Latvijas Mākslas akadēmijas studentu un Siguldas novada tekstilmākslas meistaru veidoto ekspozīciju Starptautiskajai Milānas dizaina mesei, kas notika šī gada jūnijā.

Sestdien, pirmoreiz Siguldā notiks  “Siguldas kultūras forums” , kas iecerēts kā iedvesmas stāsts, lai palīdzētu veidot notikumus un vietu kurā dzīvojam.  Iedvesmas stāstus papildinās Latvian Literatura organizētā rīta kafija par atdzeju un teksta grupas Orbīta veidotā skaņu un gaismas instalācijas atklāšana.

Dienas izskaņā “Siguldas devons” rīkos svinīgo apbalvošanas ceremoniju ”Siguldas kultūras gada balva 2022”  pasniedzot balvas 12 laureātiem un koncertu “Shipsea. Apgaismo mani” ļaujot izskanēt īpašiem personīgiem stāstiem oriģinālmūzikā.  

Svētdien programmā “Ģimeņu dienā”, kur dažādu paaudžu siguldieši satiksies  radošās darbnīcās, filmu seansos, spēlēs un uzdevumos un pat zeķu lāpīšanas meistarklasē. Un ja to dara ar zelta diegu, tad ir skaidrs ka jaunā “Siguldas devons” sezona  būs spilgta, skanīga, emocijām bagāta.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.98657393sec.