Sigulda aizrauj ar plašu ziemas atrakciju klāstu

Ziemas sezonā Bobsleja un kamaniņu trasē  ir uzklāts ledus, tādēļ nedēļas nogalēs ikviens var uzņemt aizraujošu adrenalīna devu, nobraucot pa trasi ar vučko vai ziemas bobu.

Kā zināms, Siguldas trase ir viena no retajām pasaulē, kuras apskate ir atvērta jebkuram interesentam. Braucieni ar tūristu bobu "vučko" notiek sestdienās un svētdienās no plkst. 12.00 - 17.00 (brauciens iepriekš nav jārezervē, taču braucieni nenotiek sporta sacensību laikā), savukārt braucieni ar ziemas bobsleja kamanām un tūristu atrakciju "vardi" iepriekš jārezervē! Vairāk informācijas par trasi meklē šeit.

Ekstrēmās atpūtas cienītājus noteikti pārsteigs lāpstu šļūkšanas sacensības "ShowelRace", kas norisināsies 6 sacensību posmos sievietēm, vīriešiem un divniekiem. Sacensību norise sestdienās,  Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda". Sacensību kalendārs pieejams šeit.

Darbu katru dienu no plkst.10.00 – 17.00 strādā arī Siguldas gaisa trošu vagoniņš, no kura paveras elpu aizraujoša, vairākus kilometrus plaša ainava, kas ir īpaši izteiksmīga arī ziemā.

Apmeklētājiem pieejams ir Lazertag Poligons, kas darbojas arī ziemas sezonā. Spēļu poligons atrodas Siguldā, Miera ielā 15, bijušās bruņoto spēku daļas teritorijā, kurā ir saglabājušies visi apstākļi, aizraujošu spēļu rīkošanai ar plašu kaujas arsenāla izvēli. Azartiska izklaide komandas aktivitāšu cienītājiem!

Siguldas apmeklētāji var doties nesteidzīgās pastaigās un baudīt Gaujas Nacionālā parka dabas takas vai vēsturiskās pilis Siguldā, Krimuldā vai Turaidā. Siguldā un apkaimē ir pieejamas vairāk nekā 30 aktivitātes maziem un lieliem, elpu aizraujošu piedzīvojumu un nesteidzīgas atpūtas baudītājiem. Aktuālā informācija par atpūtas iespējām, ēdināšanu un naktsmītnēm, pieejama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46372604sec.