Iepazīsti vienu no ekskluzīvākajām Latvijas viesnīcām - «Light House Jurmala»

Latvijā netrūkst greznu un elitāru viesnīcu. Tomēr viena no īpašākajām viesnīcām ir Jūrmalā esošā "Light House Jurmala", kuras moto ir "Tavs paradīzes stūrītis". Viesnīca ir unikāla ar to, ka tajā katrs numuriņš ir savādāks - un īpaši iekārtots. Lai labāk iepazītu šo viesnīcu un tās piedāvājumu, vērsāmies pie viesnīcas pārstāvjiem, taujājot kā radusies ideja par šādas, Latvijā unikālas, viesnīcas izveidi, kāds ir pieprasījums šogad un vispār.

"Light House Jurmala" ir viena no greznākajām viesnīcām Latvijā – un ar īpaši izveidotu interjeru – katru numuriņu savādākā konceptā. Kā izvēlējāties istabas veidot tieši tādas un nevis citā konceptā? Kā tika izvēlētas valstis pēc kurām iekārtot numurus?

Viesnīcas koncepcija atbilst devīzei "Visa pasaule vienā viesnīcā" - katrs no šiem 11 numuriem ir mazs konkrētas valsts stūrītis. Dzīvošana pie mums ir kā ceļojums! Oriģinālā, peldoša kuģa siluetā izveidotā viesnīcas ēka, pilnībā atbilst jūras ceļojuma tēmai. Noteiktā valsts vai kontinenta izvēle, kuras stilā ir noformēti numuri, nav nejauša. Katrs no numuriem ir īpašs ar savu unikālo dizainu, kurā var izbaudīt mazu daļiņu no konkrētās valsts vai kontinenta rakstura, tēlu un nacionālo kolorītu. Tie, burtiski, ir piesātināti ar tās vietas smaržu, garšu un izjūtām, kuru tie pārstāv. Te viesi var izbaudīt, piemēram, Spānijas kaislību, Francijas greznību, nokļūt aizraujošajā Āfrikā vai eksotiskajā Taizemē, kā arī izjust Latvijas kultūru.

Vai tiešām viesnīcā ir tikai 11 numuri? Vai atsevišķās reizēs pieprasījums nav daudz lielāks?

Jā, tiešām mūsu viesnīcā ir tikai 11 numuri. Katram numurām ir atsevišķa ieeja un terase ar skatu uz jūru! Un jā, ļoti bieži ir tā, ka pieprasījums ir lielāks nekā numuru pieejamība. Dažreiz novērojam arī lielu pieprasījumu pēc kāda noteiktā numura.

Un kurš ir pieprasītākais numurs viesnīcā?

Vispieprasītākais numurs viesnīcā ir "Thailand" jeb eksotiskās Taizemes dizainā veidotais.

Raugoties pēc "Booking.com" atstātajām atsauksmēm, redzams, ka liela daļa ir ārzemnieku, īpaši krievvalodīgo – vai tā arī ir viesnīcas mērķauditorija?

Nē, mēs esam atvērti visiem, kuri vērtē individuālu apkalpošanu un nesteidzīgu atpūtu. Pārsvarā mūsu viesi tiešām ir krievvalodīgi, bet tas, laikam, ir vairāk saistīts ar to cik Latvija ir pazīstama pasaulē kā ceļojuma galamērķis.

Kā biznesu un rezervāciju apjomu ietekmē šā gada Latvijas vasara?

Neskatoties uz to, ka ša gada Latvijā vasaras gandrīz nebija, rezervāciju apjoms nav mazāks par iepriekšējo gadu. Nesen mēs uzlabojam restorāna interjeru un vasaras terasi, lai viesi varētu justies vēl komfortablāk pie mums un tagad bez iepriekšējās rezervācijas būs ļoti grūti saņemt, piemēram, brīvu galdiņu!

Aplūko skaistas un košas bildes no "Light House Jurmala" viņu mājaslapā - ŠEIT.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91694903sec.